• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een flinterdun verhaal op onze spelpagina voor Mario & Luigi: Paper Jam Bros.


    01-12-2015

    Mario en Luigi gaan samen met papieren Mario op avontuur in de crossover-RPG Mario & Luigi: Paper Jam Bros., die op 4 december exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht. Neem een kijkje op onze vernieuwde spelpagina voor Mario & Luigi: Paper Jam Bros. om te zien hoe je Bowsers handlangers kunt versnipperen!

    In dit gloednieuwe avontuur wordt de wereld van Mario & Luigi onder de voet gelopen door papieren vrienden en vijanden, waardoor het Paddenstoelenrijk in chaos verzinkt. Alleen een drietal dappere helden kan de orde herstellen. Ga voor het volledige plaatje naar 'Verhaal en personages'. Daar zie je welke oude bekenden de drie helden op hun avontuur zullen helpen of naar het leven zullen staan.

    Wil je niet onvoorbereid de strijd aanbinden met twee Bowsers? Ga dan naar het gedeelte 'Gevechten' om te zien hoe je de vloer kunt aanvegen met slechteriken in turn-based confrontaties. Je kunt ook lezen hoe je reusachtige modellen van karton kunt inzetten tegen Bowsers troepen in de knutselstrijd!

    Je kunt zelfs amiibo gebruiken als je in de strijd een steuntje in de rug nodig hebt. In het deel 'amiibo' zie je hoe je kaarten met speciale krachten kunt maken, waarmee je je vijanden een flinke veeg uit de pan kunt geven.

    Kijk op onze vernieuwde spelpagina voor Mario & Luigi: Paper Jam Bros. wat er gebeurt als Mario, Luigi en papieren Mario hun krachten bundelen om het Paddenstoelenrijk te redden.

    Mario & Luigi: Paper Jam Bros. is vanaf 4 december verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.