• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga op jacht naar nieuwe info op de spelpagina van Monster Hunter 4 Ultimate!


    29-01-2015

    Wil je meer weten over de ultieme jachtpartij? Bekijk dan de nieuwe informatie op onze Monster Hunter 4 Ultimate-website!

    Dankzij de verbeterde besturing en superstabiel 3D zijn de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL de perfecte uitrusting voor koelbloedige jagers op groot wild. De New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Ultimate Edition, die voorzien is van een voorgeïnstalleerd exemplaar van de game, is vanaf 13 februari verkrijgbaar.

    Als je meer waarde hecht aan coole designs dan aan grotere schermen, werp dan eens een blik op de speciale Monster Hunter 4 Ultimate-covers voor de New Nintendo 3DS! Je hebt de keuze uit twee sets: een witte versie met decoraties in verschillende kleuren, en een zwarte versie met gouden en zilveren decoraties.

    Naast deze weetjes kun je ook alles lezen over de twee nieuwe wapenklassen, aanvallen van boven, Palico's, het Frenzy-virus, en de dingen die een jager in opleiding moet weten voordat hij of zij op avontuur gaat. Houd trouwens je ogen open voor de angstaanjagende Gore Magala!

    Monster Hunter 4 Ultimate is vanaf 13 februari verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.