• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: Super Indie Connection-aanbiedingen 2


    12-01-2015

    In de Nintendo eShop kun je nieuwe spellen, applicaties en andere content direct naar je Wii U of je Nintendo 3DS downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

    Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de titels die nu in de aanbieding zijn.

    De ontwikkelaars van deze vijf indiegames zijn zulke liefhebbers van elkaars werk dat ze hun eigen game aanbieden met 60% korting op de gebruikelijke prijs in de Nintendo eShop als je een van de andere games die in aanmerking komen, al hebt gedownload op je Wii U!

    Als je een van de bovenstaande games al bezit op je Wii U - of als je deze tijdens de tweede Super Indie Connection-aanbiedingsactie koopt - kun je de games die je nog niet bezit, met 60% korting op de gebruikelijke prijs in de Nintendo eShop kopen.* De korting zal automatisch worden toegepast.

    *De korting geldt alleen voor aankopen op hetzelfde Wii U-systeem en alleen tussen 15 januari 2015, 15:00 uur en 29 januari 2015, 23:59 uur.

    Teslagrad

    In de meer dan honderd retrolevels die je in deze niet-lineaire 2D-platformgame tegenkomt, en de talrijke machiavellistische puzzels die je moet oplossen, worden je mentale en fysieke reflexen op de proef gesteld als nooit tevoren. Ga tot het uiterste in Teslagrad, dat je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U.

    Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

    Juan Aguacate, een worstelaar uit een Mexicaans dorpje, zit volledig aan de grond. Maar als de kwaadaardige Carlos Calaca plannen smeed om de macht te grijpen, ten koste van de dochter van El Presidente, zweert Juan haar te redden. Hij reist door alternatieve dimensies en neemt het op tegen talloze schonkige schurken, die stuk voor stuk een pak rammel verdienen!

    SteamWorld Dig

    SteamWorld Dig is een platform dat graaft naar avontuur met sterke invloeden van Metroidvania. Verplaats jezelf in de rol van Rusty, een eenzame mijnbouw steambot, terwijl hij aankomt in een oud mijnplaatsje dat in grote nood verkeert. Graaf jezelf door de oude aarde, verkrijg rijkdommen terwijl de oude dreiging, die van onder wacht, ontdekt wordt.

    Chasing Aurora

    Chasing Aurora laat je vliegen door adembenemende, pop-upboekachtige berglandschappen die dankzij de gebruikte vector graphics zeer bijzonder ogen. Maak je bewegingen op de maat van de originele soundtrack en geniet van de asymmetrische meerspelermogelijkheden van Wii U. Naast de stand voor een enkele spelers zijn er drie meerspelerstanden, dus valt er voor jou en je vrienden heel wat te beleven!

    Swords & Soldiers

    Dit is het grappigste actie-strategiespel dat je ooit zult spelen! Voer een leger Vikingen aan tijdens hun missie om de ultieme barbecuesaus te maken, voer de Azteken aan om de heilige peper te verdedigen en bouw een leger van explosief Chinees speelgoed! Stel je eigen eenheden samen en versla je vijanden met behulp van krijgers, gifspuwers, enorme rotsblokken, ninja-apen (ja, ninja-apen!) en nog veel meer!

    BIT.TRIP Presents... Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien

    In CommanderVideo’s Wii U-debuut zijn de beats even belangrijk als de bazen. Ritme en actie smelten samen tot een platformspel waarin je automatisch vooruit rent en geniet van de onmiskenbare charme van de BIT.TRIP-serie. Je reflexen en ritmegevoel worden tot het uiterste beproefd terwijl je in vijf werelden door ruim 100 levels naar de finish rent, springt, glijdt, schopt en zweeft. Probeer je vaardigheden steeds verder op te poetsen om perfecte scores te halen.