• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Art Academy: Atelier


    26-06-2015

    Verander de Wii U GamePad in een schilderdoek vol artistieke mogelijkheden in Art Academy: Atelier, exclusief voor de Wii U! Ontdek 30 uitgebreide lessen onder leiding van Vincent, een vriendelijke meester die je alles leert over concepten, theorieën en technieken, voordat je aan je eerste meesterwerk begint!

    Door lessen te voltooien raak je vertrouwd met de gedachten achter de verschillende technieken en leer je hoe de grote meesters het deden. De software kan ook gebruikt worden om vrij te tekenen en schilderen met allerlei materialen en schildergerei, waaronder penselen, pastelkrijt, verf en - voor het eerst in de serie - houtskool.

    Of je nu grappige krabbels, half voltooide kunststukjes of complete meesterwerken hebt gemaakt, je kunt je creatieve proces aan iedereen laten zien door een timelapse-video te maken en hem online te zetten. Deel je creaties via Miiverse of YouTube*. Je kunt je kunstwerken ook op een SD-kaart zetten om ze naar een vriend te mailen, of om ze te printen en in te lijsten!

    Ontdek alle kleurrijke details, inclusief informatie over een exclusieve korting voor iedereen die Art Academy: SketchPad al heeft, op onze Art Academy: Atelier-website.

    Art Academy: Atelier is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    *Hiervoor heb je een Google-account nodig.