• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Yoshi’s Woolly World


    26-06-2015

    Ontdek een prachtig vormgegeven wereld van wol in een gloednieuwe platformgame boordevol kleur en textuur: Yoshi’s Woolly World, exclusief voor de Wii U! Verken een wereld van textiel met Yoshi, die dit keer helemaal uit wol bestaat. Gebruik de speciale krachten van Yoshi om allerlei geheimen te ontrafelen en bonussen te zoeken. Gebruik Yoshi's tong om muren te ontwarren, gooi met bolletjes wol om nieuwe platforms te breien en gebruik je fladdersprong om naar moeilijk bereikbare stukken te springen.

    Op hun paradijselijke eiland in de Handwerkzee maken de Yoshi's plezier zoals altijd, totdat de pret ruw wordt verstoord door de gemene tovenaar Kamek! De schurk gebruikt zijn toverkracht om de meeste Yoshi's in bolletjes wol te veranderen, maar een paar van hen weten aan zijn tovenarij te ontsnappen en ze verdrijven de ellendige tovenaar voordat hij nog meer schade aanricht. De resterende Yoshi's bundelen hun krachten en gaan op pad om hun vrienden te redden!

    Elk level zit vol geheimen, dus onderzoek elk draadje en knoopje om alle bonussen te verzamelen, waarmee je extra levels, stempels voor Miiverse, en tientallen patronen voor Yoshi kunt vrijspelen! In deze game kunnen twee spelers samenwerken in de multiplayerstand om zij aan zij vijanden te verslaan en geheime ruimtes te ontdekken. Daarnaast is dit avontuur toegankelijk voor iedereen! Spelers die een klassieke Yoshi-uitdaging zoeken kunnen zich uitleven in de klassieke stand, maar als je dit platformavontuur liever op je gemak beleeft, dan kun je de makkelijke stand kiezen.

    Er komen vandaag ook drie amiibo uit de Yoshi’s Woolly World-collectie uit: groene wollen Yoshi, roze wollen Yoshi en lichtblauwe wollen Yoshi. Deze amiibo bestaan uit zacht, gebreid materiaal, de groene wollen Yoshi tref je ook aan bij de speciale editie van Yoshi’s Woolly World. Met deze amiibo kun je met twee Yoshi's tegelijk spelen in de singleplayerstand, en je kunt er ook je favoriete Yoshi-patroon op opslaan. Bovendien kun je met andere amiibo speciale Yoshi-patronen vrijspelen, die gebaseerd zijn op andere beroemde personages!

    De media winden geen doekjes om Yoshi's Woolly World:

    Gamer.nl, 8,5 – "Voor de beste platformgames moet je nog steeds bij Nintendo zijn."

    Insidegamer.nl, 8 – "Elke wereld blijft verrassen."

    9lives.be, 8,5 – "Een dijk van een 2D-platformgame met altijd slim bedachte en soms erg originele levels"

    Ga naar de officiële website voor Yoshi’s Woolly World om meer te weten te komen over de voorwerpen die je kunt verzamelen, de vormen die Yoshi kan aannemen, de aaibare personages die je tegenkomt, de manieren waarop je amiibo in de game kunt gebruiken, en nog veel meer!

    Verder krijg je tot 23-07-2015 een downloadcode voor Yoshi Touch & Go voor de Wii U als je Yoshi's Woolly World koopt in de Nintendo eShop op de Wii U. De downloadcode wordt na aankoop weergegeven op het scherm en je vindt hem ook op het aankoopbewijs. De downloadcode is geldig tot 20-08-2015.

    Yoshi’s Woolly World is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U. Er zijn ook drie verschillende wollen Yoshi-amiibo verkrijgbaar, evenals de speciale editie van Yoshi's Woolly World, met daarin een exemplaar van de game en een groene wollen Yoshi-amiibo.