• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Cooking Mama: Bon Appétit! en Gardening Mama: Forest Friends


    06-03-2015

    Fijnproevers met groene vingers zullen gegarandeerd watertanden dankzij de twee nieuwe games die vandaag uitkomen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga lekker kokkerellen met Cooking Mama: Bon Appétit! of verbouw groenten en fruit voor je dierenvriendjes in Gardening Mama: Forest Friends.

    Niets smaakt zo goed als Mama’s maaltijden! In Cooking Mama: Bon Appétit! moet je samen met Mama diverse recepten perfect uitvoeren en nieuwe recepten vrijspelen om je kookkunst tot het uiterste te beproeven. Maak meer dan 60 alledaagse en exotische gerechten klaar, waaronder geroosterde sandwiches, biefstuk met mozarella, en kreeft Thermidor. Dankzij de intuïtieve besturing kan iedereen een topkok worden: gebruik de stylus om te fileren, mixen en grillen, en kijk hoe je gerecht vorm aanneemt. Heb je een foutje gemaakt? Geen punt! Mama is er voor je om het op te lossen.

    In Gardening Mama: Forest Friends kun je je tuingereedschap bedienen met de Nintendo 3DS-stylus en meer dan 50 verschillende gewassen verbouwen in de tuin van je dromen. Verander samen met Mama een leeg stuk land in een weelderige tuin vol verse en gezonde producten. Bepaal je tuinstrategie, voltooi leuke minigames en breng je gewassen naar de zes verschillende winkels van je dierlijke vrienden.

    Na de release van beide games komen er ook exclusieve voorwerpen voor je tuin beschikbaar, zodat je die nog verder naar eigen smaak kunt aanpassen.

    Cooking Mama: Bon Appétit en Gardening Mama: Forest Friends zijn nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 3DS.