• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire


    27-03-2015

    Het voetbal van vandaag wordt bedreigd door een duistere macht uit de toekomst in de enorme actie-RPG's Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire, die nu uit zijn voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Als het voetbal van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, is het jouw taak om door de tijd te reizen in een spannend, nieuw avontuur om het voetbal in ere te herstellen!

    Dit avontuur speelt zich drie maanden na de gebeurtenissen uit Inazuma Eleven GO af. Arion Sherwind heeft rondgereisd om zijn passie voor voetbal overal met iedereen te delen. Maar als hij weer thuiskomt, is iedereen vergeten wat voetbal is, en wordt Arion door geen van zijn vrienden herkend! Als er tijdreizigers uit de toekomst opduiken, wordt alles duidelijk: een maf jochie met de naam Alpha probeert het voetbal van de aardbodem te laten verdwijnen door met de loop van de geschiedenis te rommelen. Het is de taak van Arion en andere voetballiefhebbers uit verschillende tijdperken om hier een stokje voor te steken!

    Neem het op tegen andere teams in Battles van vijf tegen vijf en Matches van elf tegen elf, terwijl je door de tijd reist om het ultieme elftal samen te stellen en het voetbal in ere te herstellen. Maak een keuze uit 1500 spelers, en train vervolgens of je leven ervan afhangt. Gebruik spectaculaire Special Moves om wedstrijden naar je hand te zetten en roep opnieuw de hulp in van Fighting Spirits. Deze wezens kun je nu ook als pantser gebruiken! Als je daarnaast ook nog de aura's van je spelers met elkaar combineert, dan is je elftal echt niet te stoppen!

    Maximaal vier spelers kunnen elkaar tegenkomen op de middenstip via Local Play, en je kunt teamgegevens ontvangen van andere spelers, zodat je het via StreetPass tegen hen kunt opnemen. Er zijn twee versies van de game, die elk hun eigen exclusieve personages, teams, moves en verhaallijn hebben. Probeer op zoek te gaan naar spelers met de andere versie van de game. Als je hun team verslaat via StreetPass, dan kun je voorwerpen winnen die alleen in hun versie van de game zitten! Je kunt ook Friendship Points gebruiken om spelers te krijgen die je bij je vrienden hebt gezien, of verbinding maken met het internet om nieuwe spelers en voorwerpen te downloaden. Je weet maar nooit wie of wat je in de schoot wordt geworpen!

    Ga naar onze officiële Inazuma Eleven GO Chrono Stones-website om meer te weten over dit avontuur dat verschillende tijdperken omvat. Maak kennis met Arion Sherwind en zijn vrienden, en kom alles te weten over de nieuwe functies in de nieuwste Inazuma Eleven-game!

    Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire zijn nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.