• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Mario Party 10 en Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars


    20-03-2015

    Mario en zijn vrienden staan in de spotlights, want er komen twee nieuwe games en een kleurrijke serie amiibo uit in Europa! Mario Party 10 voor de Wii U biedt nieuwe spelborden, nieuwe minigames en nieuwe manieren om een feestje te bouwen! Gooi de dobbelstenen, scheur over het spelbord en neem het op tegen je familie en vrienden in meer dan 70 spectaculaire minigames, waarin tactiek, technisch inzicht en zelfs een beetje onschuldig vals spelen de sleutel tot de overwinning vormen. Omdat er zo veel verschillende manieren zijn om te spelen, is dit een feestje dat nog lang zal duren! Kom meer te weten op de website van Mario Party 10.

    Vanaf vandaag zijn er ook zes amiibo uit de Super Mario Collection – Mario, Luigi, Bowser, Peach, Yoshi en Toad – verkrijgbaar in Europa. Op onze amiibo-website kun je zien hoe je ze in onze games kunt gebruiken. Daarnaast is er nu een software-update beschikbaar voor Captain Toad: Treasure Tracker voor de Wii U, die ervoor zorgt dat je met de Toad-amiibo een speciale uitdaging kunt spelen in elk level!

    Méér Mario-spektakel!

    Mario-fans staat nóg meer plezier te wachten met Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Los uitdagende puzzels op door Mini Mario en zijn makkers in meer dan 60 levels naar de uitgang te loodsen voordat de tijd om is! Je kunt je eigen levels ontwerpen in de Workshop, en ze vervolgens online delen met andere spelers. Je kunt ook levels van anderen downloaden, en de makers belonen met sterren als je hun creaties leuk vindt. Lees meer over deze game op de officiële website voor Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars.

    Als klap op de vuurpijl krijg je een gratis downloadcode voor Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen als je Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars koopt of downloadt in de Nintendo eShop op de Wii U, en vice versa. Ga naar de officiële spelpagina's van Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars voor meer informatie!

    Mario Party 10 is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U. Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars kun je vanaf nu downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Let op: in zeldzame gevallen zijn zelfgemaakte levels niet in beide versies van het spel speelbaar vanwege verschillen in de hardware.