• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De prehistorie komt tot leven op onze vernieuwde spelpagina voor Fossil Fighters Frontier!


    21-05-2015

    Breng het verleden tot leven en vecht met krachtige prehistorische monsters in Fossil Fighters Frontier, dat op 29 mei exclusief wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze RPG verken je Fossil Parks over de hele wereld, graaf je naar fossielen en wek je ze tot leven als vivosaurs: fabelachtige en oersterke wezens die geboren zijn om te vechten! Graaf voordat je aan dit avontuur begint, alle informatie op die je nodig hebt, op onze vernieuwde spelpagina voor Fossil Fighters Frontier!

    Rijd als kersverse parkwachter met je Bone Buggy door Fossil Parks heen om fossielen op te sporen, graaf ze voorzichtig op met allerlei gereedschap, en neem het op tegen wilde vivosaurs in turn-based gevechten. Elk fossiel dat je opgraaft, kun je als vivosaur inzetten voor je team, en elk dier beschikt over verschillende aanvallen. Als je een fossiel ontdekt van een vivosaur die je al hebt, dan kan de vivosaur zelfs nieuwe moves leren! Bind samen met je vivosaurs de strijd aan met andere parkwachters in lokale en online multiplayergevechten, of vorm een team met maximaal drie spelers om samen Fossil Parks te verkennen in de lokale multiplayerstand.

    Kom meer te weten over dit prehistorische avontuur op onze spelpagina voor Fossil Fighters Frontier.

    Fossil Fighters Frontier is vanaf 29 mei verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 3DS.