• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Verzorg dieren, sluit vriendschap en geef het landschap vorm in Harvest Moon: The Lost Valley – een vrolijk boerderij-avontuur voor de Nintendo 3DS


    19-05-2015

    19 mei 2015Harvest Moon: The Lost Valley verschijnt op 19 juni voor de Nintendo 3DS-systemen. De game biedt een spannend nieuw leven waarin je dieren verzorgt, bloemen en gewassen verbouwt en nieuwe vrienden maakt. Kies of je als jongen of meisje wil spelen en werk aan je eigen, unieke boerderij. Geef gehoor aan de verzoeken van bezoekende dorpsbewoners en sluit vriendschappen. Het is zelfs mogelijk om te trouwen! Met zoveel mogelijkheden zou je bijna vergeten dat het je belangrijkste missie is om de loop van de vier seizoenen te herstellen.

    Wanneer je op een dag de bergen boven de Lost Valley verkent, word je verrast door een sneeuwstorm. Gelukkig leidt een mysterieuze stem je naar een schuilplaats. Als de storm is gaan liggen, vind je een vriendelijke Harvest Sprite die onder de sneeuw ligt begraven. Dit wezentje vertelt je dat behalve de winter alle seizoenen in de vallei zijn verdwenen. Om de normale loop van de seizoenen te herstellen moet je het land bewerken met hulp van de dorpsbewoners, de Harvest Sprites, en zelfs de Harvest Goddes.

    In Harvest Moon: The Lost Valley krijg je de vrijheid om je boerderij geheel naar eigen wens in te richten, waarbij je ook het omringende land in een volledige 3D-omgeving naar eigen wens kunt vormgeven. Graaf in de grond om grotten te maken of stapel blokken aarde op elkaar om bergen te vormen. Maak visvijvers en velden voor je gewassen of bouw wegen en bruggen om nieuwe gebieden te bereiken en verkennen. De contextgevoelige besturing zorgt ervoor dat elke actie soepel verloopt. Beweeg simpelweg naar een object of gebied in het spel en kies de actie die je wilt uitvoeren, zoals het zaaien van zaden, plukken van bloemen of hengelen naar vissen.

    In de loop van je boerderij-avontuur komen allerlei verschillende dieren beschikbaar voor je boerenbedrijf, inclusief koeien om te melken, schapen die wol produceren en kippen die eieren leggen. Zorg goed voor je dieren door ze elke dag te aaien en te borstelen. Als je dieren goed gevoed en vrolijk zijn, zullen ze betere producten voortbrengen voor je handel.

    Naast het dagelijkse werk op je boerderij kun je dorpsbewoners ontmoeten die je missies aanbieden en handige voorwerpen verkopen. Tussen de personages zitten ook vrijgezelle dames en heren, waarvan er eentje misschien ooit wel je man of vrouw wordt.

    Harvest Moon: The Lost Valley verplaatst spelers naar een geweldige wereld die ze zelf kunnen vormen en waarin ze hun eigen gewassen en dieren kunnen verzorgen. Dit veelzijdige avontuur is vanaf 19 juni verkrijgbaar in zowel de winkels als in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (België) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl