• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Geluk krijgt een nieuwe betekenis op de officiële website van Animal Crossing: amiibo Festival!


    18-11-2015

    Neem je vrienden en familie mee naar een wervelend bordspeldorp in Animal Crossing: amiibo Festival, dat op 20 november exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht. Kom meer te weten over deze partygame en de grappige manieren waarop je amiibo kunt gebruiken op onze officiële website voor Animal Crossing: amiibo Festival.

    In Animal Crossing: amiibo Festival kun je alle amiibo-figuurtjes van Animal Crossing-personages gebruiken, dus er is van alles te zien en te doen met je favoriete Animal Crossing-vrienden!

    Maximaal vier spelers kunnen het Animal Crossing-bordspel spelen door hun favoriete Animal Crossing-amiibo-figuurtjes* als pionnen te gebruiken. Wandel door het bordspeldorp om de meeste gelukspunten te verdienen. De gelukkigste speler wint! Op ieder vakje ontdek je een ander verhaal, dus je dierenvriendjes maken onderweg van alles mee. Ga naar het gedeelte 'Bordspel' om te zien hoe de seizoenen, gebeurtenissen en verhalen je bordspeldorp kunnen beïnvloeden.

    Uiteraard zijn er ook andere minigames! Door je amiibo-kaarten** te gebruiken kun je kijken hoeveel je over Animal Crossing weet in de quiz. Ook kun je het uithoudingsvermogen van drie Animal Crossing-personages op de proef stellen in Eilandsurvival. Lees meer over deze en andere leuke spelletjes onder 'Andere minigames'.

    Kom meer te weten over de verkrijgbare amiibo-figuurtjes en -kaarten van Animal Crossing-personages en lees hoe je ze kunt gebruiken in Animal Crossing: amiibo Festival, in het gedeelte 'amiibo'.

    Het feest begint op onze officiële website voor Animal Crossing: amiibo Festival.

    Animal Crossing: amiibo Festival is vanaf 20 november verkrijgbaar in de winkels, exclusief voor de Wii U.

    Bij de release wordt Animal Crossing: amiibo Festival uitgebracht als bundel met een exemplaar van de game, amiibo-figuurtjes van Isabelle en Digby, en Animal Crossing-amiibo-kaarten van Goldie, Stitches en Rosie.

    Vanaf 20 november zijn ook de amiibo-figuurtjes van Isabelle, Digby, Cyrus, Lottie, Reese, Mabel, K.K. en Tom Nook apart verkrijgbaar, evenals een pakket met de amiibo-figuurtjes Cyrus, K.K. en Reese. Op 20 november wordt ook de tweede serie Animal Crossing-amiibo-kaarten uitgebracht.***

    *Je hebt ten minste één Animal Crossing-amiibo-figuurtje nodig om het Animal Crossing-bordspel te spelen. Er zitten twee Animal Crossing-amiibo-figuurtjes in de softwarebundel.

    **Je hebt één tot zes Animal Crossing-amiibo-kaarten nodig om de minigames te spelen, met uitzondering van het Animal Crossing-bordspel. Er zitten drie Animal Crossing-amiibo-kaarten in de softwarebundel.

    ***Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van de verschillende amiibo.