• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek Mira, de nieuwe thuisplaneet van de mensheid, op onze Xenoblade Chronicles X-website


    27-11-2015

    Ontdek een uitgestrekte, buitenaardse planeet en vecht om te overleven in Xenoblade Chronicles X: een sciencefiction-RPG met een enorme, open wereld, die op 4 december exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht. Voor de release kun je deze planeet alvast leren kennen op onze officiële Xenoblade Chronicles X-website.

    Als de aarde wordt verwoest tijdens een oorlog tussen twee geavanceerde, buitenaardse beschavingen, zijn de overlevenden gedwongen om ergens anders hun heil te zoeken. Na een jarenlange zwerftocht door het heelal raakt het ruimteschip de White Whale beschadigd en stort neer op een gigantische, geheimzinnige planeet vol onbekende gevaren. De naam van de planeet: Mira. Nu, twee maanden na de noodlanding, gaat je avontuur van start...

    Ga met je team op pad om Mira in kaart te brengen, vecht tegen reusachtige monsters en ga op zoek naar andere overlevenden. Als je geen andere keuze hebt, ga dan de strijd aan in realtime-gevechten boordevol actie. Gebruik een combinatie van man-tegen-mantactieken, langeafstandsaanvallen en speciale moves die Arts worden genoemd. Ieder personage heeft zijn of haar eigen vaardigheden en Arts, dus kies teamleden die elkaar goed aanvullen en werk samen! Met Skells – enorme, gemechaniseerde exoskeletten die van vorm kunnen veranderen – kun je met duizelingwekkende snelheden door het luchtruim suizen, of vijanden verslaan die te groot zijn om te voet te grazen te nemen.

    Op onze website kun je in het gedeelte 'Wereld' de immense planeet Mira leren kennen. Onder 'Gameplay' lees je wat je zoal kunt doen in deze nieuwe wereld. Verder kun je kennismaken met een aantal personages die je op je reis zult tegenkomen, en meer te weten komen over Skells. In het gedeelte 'Gevechten' zie je hoe je je mannetje kunt staan in de strijd, en onder 'Online' wordt uitgelegd hoe je via het internet samen met anderen op avontuur kunt gaan.*

    Voordat je je eerste stappen zet op Mira en je steentje bijdraagt aan het overleven van de mensheid, kun je je voorbereiden op deze epische missie op onze officiële Xenoblade Chronicles X-website.

    Xenoblade Chronicles X is vanaf 4 december verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    Op dezelfde dag worden er twee limited edition-bundels uitgebracht. Het Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack bevat een zwart Wii U-systeem, een diskversie van de game, een artbook en een poster met een kaart van Mira. In het Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack zit een diskversie van de game, een SteelBook® , een poster met een kaart van Mira, een poster met coverart en het artbook.

    *Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.