• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een wereld vol mode op onze website voor Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward


    13-11-2015

    Word de ster van de modewereld in Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward, dat op 20 november exclusief wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ontdek vijf fantastische beroepen en nog veel meer op onze officiële website voor Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward.

    Je eerste stapjes in de wereld van glitter en glamour zet je door een kleine boetiek te openen in het centrum van de modemetropool Beaumonde City. Beheer de winkel en gebruik je fantasie om je klanten stijlvol aan te kleden. Je hebt de keuze uit duizenden kledingstukken en accessoires.

    Je kunt nog veel meer doen dan je eigen boetiek beheren. In het gedeelte 'Vijf carrières' kom je meer te weten over de vier andere droomberoepen waartussen je kunt wisselen wanneer je wilt. Geef je klanten betoverende makeovers, ontdek nieuwe kapsels, steel de show op de catwalk of ontwerp je eigen kledinglijn. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de ster van de modewereld wordt!

    In het gedeelte 'De stad in' zie je wat Beaumonde City te bieden heeft en op welke hotspots je je nieuwe outfits kunt laten zien en nieuwe klanten vindt. Als je even niet in de schijnwerpers wilt staan, ga dan naar Caprice Chalet, waar je je eigen idyllische poppenhuis kunt inrichten.

    Er zijn ook allerlei coole manieren om je passie voor mode met vrienden te delen en om nieuwe items vrij te spelen. Onder 'Online spelen en meer' lees je hoe je de stad van een vriend kunt bezoeken via Local Play en hoe je je eigen online* modewedstrijden kunt organiseren op Miiverse!

    Met amiibo (apart verkrijgbaar) kun je zelfs speciale gasten uitnodigen in je stad. Laat hun wensen in vervulling gaan om stijlvolle beloningen in de wacht te slepen!

    Ontdek de modewereld op onze officiële website voor Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward.

    Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward is vanaf 20 november verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Bij de release van de game wordt er ook een hardwarebundel uitgebracht met daarin een wit New Nintendo 3DS-systeem met een voorgeïnstalleerd exemplaar van de game**, elegante witte covers en een downloadcode voor een thema voor het HOME-menu***.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward is voorgeïnstalleerd op een microSD-kaart van 4 GB als onderdeel van deze bundel.

    ***In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.