• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Los puzzels op en ontdek levels met je vrienden in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes voor de Nintendo 3DS


    28-09-2015

    28 september 2015 – Over een kleine maand kunnen vrienden een legendarisch trio vormen om samen kerkers te ontdekken en eindbazen te bestrijden in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes. Dit avonturenspel voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is verkrijgbaar vanaf 23 oktober en is vormgegeven in dezelfde top-down stijl als het veelgeprezen The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Spelers moeten als een team inventieve puzzels oplossen en kunnen Link in diverse outfits hullen om nieuwe vaardigheden te krijgen.

    In het koninkrijk Hytopia, een door mode geobsedeerd rijk waar kleding in hoog aanzien staat, heeft een boze heks een mysterieuze vloek uitgesproken over prinses Styla, waardoor het rijk in chaos is vervallen. De burgers hopen op de terugkeer van het legendarische trio genaamd de 'Totem Heroes' om ze te beschermen, terwijl de koning een unieke beloning belooft aan wie de vloek weet op te heffen. Aan de speler de taak om naar de Drablands te reizen, de heks te verslaan en de vrede en stijl in het land te herstellen.

    Via online* of draadloze communicatie kunnen drie spelers hun krachten bundelen en als heldhaftig trio samenwerken om puzzels te kraken in omgevingen die uiteenlopen van zinderend hete vulkanen tot ijskoude grotten. Online kun je ook kiezen om samen met onbekende helden te spelen die niet in je vriendenlijst staan. De gevarieerde gevaren kun je alleen samen trotseren, en als een gebied eenmaal voltooid is, kunnen spelers er bonusuitdagingen vrijspelen voor toegang tot nog betere beloningen. De communicatie in het spel verloopt via pictogrammen die bij de andere spelers in beeld verschijnen. Zo kan een speler bijvoorbeeld om hulp vragen voor het verslaan van een vijand, of de andere spelers aansporen tot het vormen van een Totem, een nieuw spelmechanisme waarbij de drie Link-personages op elkaars schouders gaan staan om hoger gelegen locaties te bereiken.

    Eenzame avonturiers kunnen er ook voor kiezen om de gevaren van de Drablands in hun eentje tegemoet te treden met behulp van twee Link-replica’s. Deze zogenaamde 'doppels' komen op commando tot leven, zodat je ze om beurten kunt besturen. Maar dankzij de Download Play-functie kunnen spelers heel makkelijk verbinding maken met twee andere Nintendo 3DS-bezitters om samen het avontuur te beleven, zelfs als die anderen het spel niet bezitten.

    Omdat Hytopia zo modebewust is, kun je in het spel verzamelde materialen bij Madame Couture inleveren om nieuwe outfits voor Link te bestellen. Elk van die outfits schenkt Link speciale vaardigheden die goed van pas kunnen komen. Fans van de Zelda-serie zullen sommige outfits misschien herkennen, zoals de Goron Garb-outfit die je tegen lava beschermt of een Zora Costume dat je sneller laat zwemmen, maar er zijn ook nieuwe outfits te krijgen. In totaal zijn er 36 outfits om te verzamelen, waarmee je kunt experimenteren in de 32 gebieden die op je liggen te wachten.

    Ten slotte kun je de mooiste momenten in de Drablands fotograferen en delen met andere spelers, mits je tenminste in het spel een camera hebt aangeschaft bij het Photo Bro-personage dat de Miiverse Gallery beheerst. Naast het posten van deze foto’s op Miiverse, kun je Miiverse-stempels krijgen voor elke outfit die je in het spel hebt vrijgespeeld. Deze stempels kun je gebruiken om je Miiverse-tekeningen nóg fraaier te maken.

    Nodig je twee dapperste vrienden uit en kraak samen puzzels als de redders van Hytopia in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes. Dit spel is vanaf 23 oktober verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Als je meer over deze game wilt weten, bekijk dan de trailer hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

    **Let op: voor Download Play heeft iedere speler een Nintendo 3DS-systeem nodig. (Apart verkrijgbaar)

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (België) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope