• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop – YO-KAI WATCH®


    29-04-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Beleef een charmant RPG-avontuur met diepgang in de mysterieuze wereld van Yo-kai in YO-KAI WATCH®, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Onderzoek honderden schattige, griezelige en ondeugende Yo-kai die de inwoners van Springdale met allerlei problemen opzadelen. Als er iets misgaat in het dagelijks leven, dan zit daar vast een Yo-kai achter! Kom alles te weten over dit vreemde fenomeen op onze YO-KAI WATCH-website.

    CI7_3DS_YoKaiWatch_Jibanyan.jpg

    Yo-kai zijn grappige en merkwaardige schepsels die je overal tegenkomt, maar ze leven in hun eigen wereld, die gescheiden is van de onze. Ze hebben de neiging om tal van bizarre problemen te veroorzaken voor mensen, wat vaak tot hilarische taferelen leidt! Jij bent de kersverse eigenaar van een krachtige Yo-Kai Watch: een horloge met een lens waarmee je verborgen Yo-kai kunt opsporen. Het is jouw taak om de geheimen rondom de Yo-kai te ontrafelen en de stad Springdale te beschermen.

    CMM_3DS_YoKaiWatch_begin_screen_32x.jpg

    Zoek Yo-kai, sluit vriendschap met ze, smeed ze samen tot een team en neem het op tegen boosaardige Yo-kai om mensen in nood te helpen! Stel een team van zes Yo-kai samen op je Yo-kai Wheel en doe een beroep op hen als je hulp nodig hebt. Om gevechten te winnen heb je echter meer nodig dan een groepje sterke Yo-kai. Spelers moeten ook een slimme strategie ontwikkelen, want zelfs ervaren YO-KAI WATCH-spelers zullen de grootste moeite hebben om de krachtige Yo-kai-eindbazen te verslaan. Je kunt alvast een voorproefje krijgen in de YO-KAI WATCH-demo*, die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop.

    Sluit vriendschap met magische Yo-kai en red de stad Springdale in YO-KAI WATCH, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    YO-KAI WATCH is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.