• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo laat nieuwe Wii U- en Nintendo 3DS-games zien op gamescom 2016


    16-08-2016

    16 augustus 2016 – Ook dit jaar is Nintendo met een stand vol games voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen aanwezig op gamescom – ‘s werelds grootste jaarbeurs voor videogames in Keulen, Duitsland. Nintendo begint de meerdaagse show vol boeiende games en leuke evenementen met een Splatoon Showdown-toernooi, een nieuwe reeks Nintendo Selects-games voor de Wii U en kleurrijke New Nintendo 3DS-systemen:

    • Splatoon Showdown: na de strijd van de afgelopen weken zijn er nog maar vier teams over in ESL’s Splatoon Showdown-toernooi. De ESL, ‘s werelds grootste eSports-bedrijf, host op gamescom de finale in samenwerking met Nintendo op het Beta-podium van de ESL-arena in hal 9. De finalee vindt plaats op 17 augustus om 15:00 uur en wordt gepresenteerd door Hisashi Nogami, de producer van Splatoon. Alle beelden van de finale worden live gestreamd via Twitch.tv/ESL.
    • Splatoon Testfire – Zomer 2016: spelers die Splatoon nog niet gespeeld hebben, krijgen daar de ultieme kans voor tijdens de Splatoon Testfire - Zomer 2016, die op 18 augustus in Europa wordt uitgebracht. Spelers kunnen de Testfire-demo gratis downloaden in de Nintendo eShop en hem spelen tot het eind van de Testfire-periode op 1 september. Dit is de ideale kans om Inkopolis voor het eerst te bezoeken.*
    • Nintendo Selects: wil je alsnog een Wii U-game ontdekken die je de eerste keer hebt gemist? Captain Toad: Treasure Tracker, Pikmin 3, SUPER MARIO 3D WORLD en Mario Party 10 worden toegevoegd aan de Nintendo Selects-serie voor de Wii U. Dit zijn enkele van de populairste games voor het systeem en samen zijn ze goed voor 2 miljoen verkochte exemplaren in Europa tot nu toe.** Deze nieuwe Nintendo Selects-games komen uit op 30 september.
    • Paper Mario: Color Splash: het eerste deel van de nieuwe tekenfilmserie Rescue V kun je nu bekijken op Nintendo’s YouTube-kanaal. Deze grappige, vintage-stijl filmpjes over een team dappere Toads zullen op regelmatige basis verschijnen tot de release van Paper Mario: Color Splash op 7 oktober.
      Bekijk de eerste aflevering:

    Abonneer je op op
    YouTube

    Fans kunnen op 18, 19 en 20 augustus om 15:30 uur, en op 21 augustus om 15:00 uur ook afstemmen op twitch.tv/nintendodeutschland voor een livestream van het Dark Bloo Inn-level in de game. De livestream van Paper Mario: Color Splash is te zien in het Engels.

    • Pokémon Sun en Pokémon Moon: Shigeki Morimoto van Game Freak zal het podium betreden voor een live speelsessie met Pokémon Sun en Pokémon Moon. Pokémon Trainers kunnen de actie volgen via twitch.tv/nintendodeutschland op 18 augustus om 17:00 uur.
    • Nieuwe kleuren voor New Nintendo 3DS XL-systemen: op 10 november worden er twee New Nintendo 3DS XL-systemen in nieuwe kleuren uitgebracht in de Benelux. Deze kleuren zijn Parelwit en Oranje + Zwart.

    • Nintendo 2DS + YO-KAI WATCH®-bundel: de eerste van twee vandaag aangekondigde Nintendo 2DS-bundels bestaat uit een blauw Nintendo 2DS-systeem waar YO-KAI WATCH® al op is geïnstalleerd. Deze bundel komt uit op 7 oktober en biedt spelers het perfecte entreekaartje naar Springdale en zijn mysterieuze bewoners.

    CI_2DS_YoKaiWatch_Bundle_EUU.jpg

    • Nintendo 2DS + Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward-bundel: de tweede Nintendo 2DS-bundel bestaat uit een roze Nintendo 2DS-systeem waar Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward al op is geïnstalleerd. Hiermee kunnen spelers hun eigen boetiek openen en carrière maken in de modewereld, van ontwerper tot model, met het doel naam en faam te maken in de mode-industrie. Deze bundel is verkrijgbaar vanaf 7 oktober.

    CI_2DS_NintendoPresentsNewStyleBoutique2FashionForward_Bundle_EUU.jpg

    • YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits en YO-KAI WATCH 2®: Fleshy Souls: de volgende delen in de YO-KAI WATCH®-serie voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen komen in de lente van 2017 uit in Europa. Ze vertellen over de oorsprong van de Yo-kai Watch en bieden een nog grotere diversiteit aan Yo-kai, verbeterde strategische elementen en een nieuwe multiplayerstand. Twee tot vier spelers met elk hun eigen systeem en game kunnen samenwerken in de coöpstand om beloningen te verdienen die ze vervolgens kunnen gebruiken in het singleplayer-avontuur.
    • Mario Party: Star Rush: deze game brengt op 7 oktober nieuwe Mario-actie naar de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Deze handheld-game geeft de serie een nieuwe draai doordat alle spelers steeds tegelijk aan de beurt zijn. Het spel verloopt hierdoor sneller en wint ook aan strategische diepgang. Bezoekers van de gamescom kunnen dit jaar de nieuwe stand Toad Scramble proberen, die voor het eerst speelbaar is voor de fans.
    • DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past: de volgende grote RPG voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is ook te zien op gamescom. Bezoekers kunnen DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past spelen op de stand van Nintendo, nog voordat deze game in Europa uitkomt op 16 september. Een livestream van de game is te bekijken via twitch.tv/nintendodeutschland op 19 augustus van 17:00 tot 18:00 uur.
    • Indie-games: Nintendo zal ook dit jaar weer een deel van de stand wijden aan getalenteerde ontwikkelaars en de games die ze binnenkort uitbrengen voor de Nintendo eShop op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Dit jaar demonstreert Shin’en Multimedia nieuwe DLC-circuits voor FAST Racing NEO, terwijl Image & Form SteamWorld Collection toont. Deze twee games worden op 30 september de eerste Nintendo eShop Selects-titels die voor de Wii U uitkomen als retailversies. Daarnaast is Axiom Verge voor de Wii U aanwezig op de showvloer, zal Rain Games aanwezig zijn met World to the West voor de Wii U, en toont 13AM Games Pirate Pop Plus! en Runbow Pocket voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.

    Met een divers aanbod aan nieuwe games, de kleurrijke strijd in Splatoon, nieuwe aanvullingen op de Nintendo Selects-serie en nieuwe kleuren Nintendo 3DS-systemen mag je Nintendo’s stand niet missen tijdens gamescom 2016 in Keulen. Ga voor de Duitstalige livestream naar twitch.tv/nintendodeutschland van donderdag 18 tot zondag 21 augustus. Ga voor het volledige overzicht naar https://www.nintendo.de/gamescom.

    Opmerking: alle livestreams op Twitch.tv/nintendodeutschland zijn alleen te zien in het Duits, tenzij anders vermeld.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Afhankelijk van het Wii U-systeem dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een aanvullende opslagmedium nodig om software te kunnen downloaden in de Nintendo eShop.

    **Gebaseerd op Nintendo’s interne verkoopcijfers.

    Meer informatie:

    Nintendo Duitsland op Twitch twitch.tv/nintendodeutschland

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope