• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Begin een groots avontuur op onze website voor DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King!


    29-12-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sluit je aan bij een groepje helden tegen wil en dank om een koninkrijk in nood te redden in DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King, dat op 20 januari 2017 uitkomt voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze epische RPG zwerf je door een immense wereld, voer je talloze missies uit en bind je de strijd aan met allerlei monsters. Ga naar onze website voor DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King voor meer informatie.

    Een boosaardige nar heeft een kwade spreuk uitgesproken over het koninkrijk Trodain: de koning is veranderd in een trol, de prinses in een paard en het kasteel Trodain is overwoekerd door betoverde klimplanten! Als held is het jouw taak om op reis te gaan, terwijl je onderweg bondgenoten verzamelt om deze doortrapte dwaas een halt toe te roepen en de orde in het koninkrijk te herstellen. Maak kennis met je strijdmakkers en lees wat er precies aan de hand is in het gedeelte Verhaal en personages.

    Terwijl je een groep helden door een uitgestrekte wereld loodst, kun je diverse dorpjes bezoeken, rondsnuffelen in alle winkels en een eindeloze hoeveelheid missies uitvoeren! Krijg alvast een indruk van het koninkrijk Trodain in het gedeelte Avontuur.

    Onverschrokken avonturiers zullen in duistere kerkers en het open veld allerlei schurken en gedrochten aantreffen. Als je een vijand tegenkomt, kun je de strijd aangaan in klassieke turn-based gevechten! Kijk hoe gevechten in deze game in elkaar zitten in het gedeelte Gevechten.

    CI16_3DS_DragonQuest8JourneyOTheCursedKing_CremeCaraslime_MS8.jpg

    Doorgewinterde helden kunnen in het gedeelte Nieuw zien welke spannende, nieuwe elementen er zijn toegevoegd aan de Nintendo 3DS-versie van dit avontuur.

    Dit en nog veel meer kun je zien op onze website voor DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King!

    DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King is vanaf 20 januari 2017 verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.