• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe gameplay-updates in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor de Wii U


    04-02-2016

    4 februari 2016 – Zowel nieuwe als oude Zelda-fans kunnen uitzien naar diverse updates en verbeteringen wanneer The Legend of Zelda: Twilight Princess HD op 4 maart uitkomt voor de Wii U. De HD-beelden geven nog meer impact aan klassieke scènes, zoals wanneer Link op Epona over Eldin Bridge rijdt en Wolf Link naar de maan huilt. Andere vernieuwingen zijn van meer speltechnische aard, waaronder nieuwe gameplaymogelijkheden en de Hero Mode.

    De nieuwe Ghost Lantern helpt Link dit keer bij zijn missie om de Poe Souls te verzamelen. Wanneer Link de Ghost Lantern draagt, zal deze namelijk gaan gloeien als er een Poe in de buurt is. Ook is het aantal Tears of Light dat Link op verschillende punten in de game moet verzamelen, teruggebracht van zestien naar twaalf, wat deze verzamelopdrachten een stuk minder lastig maakt. Wanneer Link Rupees in een schatkist vindt terwijl zijn geldbuidel al vol is, keren deze Rupees niet langer terug naar zo’n kist. Spelers zullen sowieso minder snel Rupees verliezen, omdat geldbuidels nu meer Rupees kunnen bevatten.

    Ervaren Zelda-spelers of dappere nieuwe spelers die niet vies zijn van wat extra uitdaging, kunnen meteen aan het begin al kiezen voor de Hero Mode. In deze moeilijkere versie van het hoofdavontuur wordt de schade die Link oploopt verdubbeld, en laten vijanden geen harten achter waarmee hij zijn energie kan aanvullen. Daarbij is de wereld ook nog eens gespiegeld, zodat de kerkerontwerpen allemaal zijn omgekeerd. Wie dat allemaal nog niet uitdagend genoeg vindt, kan de Ganondorf-amiibo in de Hero Mode tegen de Wii U GamePad aan houden om ervoor te zorgen dat Link vier keer zo veel schade als gebruikelijk oploopt – dit duurt tot de speelsessie ten einde is.

    Verdere nieuwtjes en updates in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD wachten om ontdekt te worden door de scherpe ogen van fans die het avontuur trotseren.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is verkrijgbaar vanaf 4 maart als Limited Edition-bundel, inclusief de Wolf Link-amiibo en een audio-cd met een selectie uit de officiële soundtrack van het spel.

    Met diverse nieuwe spelmogelijkheden, HD-beelden en de toevoeging van een Hero Mode, geeft The Legend of Zelda: Twilight Princess HD aan het geliefde avontuur een nieuwe draai die zowel oude als nieuwe fans zal aanspreken.

    Kom meer te weten over dit epische avontuur en andere updates op onze gloednieuwe, officiële website voor The Legend of Zelda: Twilight Princess HD.

    Meer informatie:

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Wii U (België) op Facebook https://nl-nl.facebook.com/WiiUBelgie

    Nintendo 3DS (België) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope