• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Pokémon Rumble World


    22-01-2016


    Zet je schrap voor een spannend avontuur met Toy Pokémon, in Pokémon Rumble World voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze game boordevol actie baan je je al vechtend een weg door allerlei gebieden, en verken je het Kingdom of Toys in de gedaante van je Mii-personage om meer dan 700 Toy Pokémon te verzamelen!

    Gebruik luchtballonnen om naar verschillende gebieden te reizen, en neem het met speelgoed uit je eigen verzameling in realtime gevechten op tegen horden wilde Toy Pokémon, met aan het eind van elk level een reusachtige eindbaas die niet met zich laat sollen! Een druk op de knop is genoeg om aan te vallen, waarbij elke Pokémon beschikt over twee verschillende acties. Je kunt de Toy Pokémon uit je verzameling op elk moment wisselen, dus gebruik Pokémon-typen die een voordeel hebben over andere Toy Pokémon om je tegenstanders te verslaan! Bepaalde Toy Pokémon die je hebt verslagen, kun je toevoegen aan je verzameling. Op die manieer heb je Toy Pokémon voor elke denkbare situatie!

    Met Poké Diamonds kun je nieuwe heteluchtballonnen kopen. Zo kun je de ver weg gelegen gebieden bereiken, waar je nieuwe soorten Toy Pokémon in het wild tegenkomt. Poké Diamonds kunnen worden gebruikt om onderdelen van de game vrij te spelen, en helpen je tijdens het spelen ook op andere manieren. Je ontvangt Poké Diamonds door bepaalde levels uit te spelen en krijgt ze zelfs via StreetPass.

    Je kunt een digitale of een verpakte versie van Pokémon Rumble World kopen. Daarnaast vind je in de Nintendo eShop een versie die je gratis* kunt beginnen te spelen. In die versie vind je in het dorp een winkel, waar je ook Poké Diamonds kunt kopen met je Nintendo eShop-tegoed.

    Ontdek het speelgoedrijk en spoor zo veel mogelijk Toy Pokémon op in Pokémon Rumble World!

    Pokémon Rumble World is nu verkrijgbaar in de winkels als betaalde, verpakte versie en in de Nintendo eShop als betaalde, digitale versie, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Daarnaast vind je in de Nintendo eShop een versie die je gratis* kunt beginnen te spelen.

    *Aankopen in de game zijn mogelijk.