• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga voor goud op onze officiële website voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™


    20-06-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    De werelden van Mario en Sonic komen opnieuw samen in meer dan zeventien spannende disciplines in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™, dat op 24 juni uitkomt in Europa voor de Wii U. Dit nieuwste deel in de serie vindt plaats in Rio de Janeiro, de locatie van de XXXIe Olympiade, en bevat meer dan 30 speelbare personages, de mogelijkheid om met je Mii-personage te spelen, en heel veel hectische multiplayeractie om met je vrienden en familie te ontdekken. Nieuw daarbij zijn de dueldisciplines, waarin bekende sporten een typische Mario- en Sonic-insteek krijgen.

    CI7_WiiU_MarioAndSonicattheRio2016OlympicGames_Bowser.jpg

    Kom meer te weten over dit sportspektakel en de verschillende deelnemers op onze officiële website voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™. Iedereen kan meedoen wanneer Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™ op 24 juni uitkomt voor de Wii U!

    Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™ is vanaf 24 juni verkijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.