• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop – Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™


    24-06-2016

    Mario, Sonic en hun vrienden komen opnieuw bij elkaar voor zeventien spannende disciplines in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™, dat nu uit is voor de Wii U. Ontdek veertien officiële olympische onderdelen en drie dueldisciplines, meer dan 30 speelbare personages, de mogelijkheid om met je Mii te spelen en de lokale multiplayerstand voor maximaal vier spelers. Met Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™ kan iedereen voor goud gaan!

    Neem het op tegen allerlei tegenstanders in klassieke olympische sporten zoals boksen, boogschieten en de 100 m. Gebruik de Wii U GamePad in de singleplayerstand of de Wii-afstandsbediening in de multiplayerstand. Alle onderdelen vinden plaats op locaties die gebaseerd zijn op de echte olympische stadions, zodat je jezelf in Rio de Janeiro waant. Ontdek spectaculaire multiplayeractie voor maximaal vier spelers, waaronder de dueldisciplines waarin klassieke sporten de stijl van Mario en Sonic krijgen.

    Rugby sevens, voetbal en strandvolleybal kun je ook spelen als duelevenement. Daarin is de actie nét even explosiever en kom je bekende items als Bullet Bills en Chaos Emeralds tegen. Duelevenementen staan garant voor chaotische multiplayergevechten.

    Naast de nieuwe disciplines kun je kennismaken met de nieuwe spelstand Heldenduel, die vooral is gericht op de fanatiekste fans van Mario en Sonic. Deelnemers kunnen zich aansluiten bij Team Mario of Team Sonic en het vervolgens opnemen tegen het rivaliserende team. De disciplines worden willekeurig gekozen, zodat alle vaardigheden van ieder team flink op de proef worden gesteld. Iedere ronde wordt er een lid van het verliezende team uitgeschakeld totdat alle teamleden buiten spel staan of de aanvoerders Mario en Sonic het onderspit delven. Doe dus je uiterste best om jouw team te laten winnen!

    Er doen meer dan 30 speelbare personages uit de Mario- en Sonic-series mee. Sommige van hen kun je alleen voor bepaalde disciplines gebruiken. Spelers kunnen ook hun Mii-personage laten meedoen aan dit sportfestijn. De munten en ringen die je verdient, kun je gebruiken om extra kostuums uit de Mario- en Sonic-series te kopen. Door middel van compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) krijg je ook toegang tot speciale toernooien, kostuums en meer. Daarvoor moet je wel eerst 25 toernooien hebben voltooid.

    Ontdek deze spannende disciplines en maak kennis met de deelnemers op onze officiële website voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™.

    Beleef het ultieme sportspektakel in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™, dat nu uit is voor de Wii U!

    Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™ is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Wii U. De Nintendo 3DS-versie is nu ook verkrijgbaar.