• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een kersverse vriendschap op onze officiële website voor Teddy Together!


    23-06-2016

    Heb je er ooit van gedroomd dat je favoriete knuffeldier tot leven komt? Op 1 juli komt Teddy Together uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In dat spel word je vrienden met een schattige teddybeer die kan praten, lopen en spelen. Kom meer te weten over deze snoezige beer en over al het leuks dat jullie samen te wachten staat, op onze officiële website voor Teddy Together!

    CI7_3DS_TeddyTogether.jpg

    Deze nieuwsgierige beer wil alles te weten komen over vriendschap. Daarom stelt hij vaak vragen als "Wat doe je in je vrije tijd?" en "Hoe maak je nieuwe vrienden?" Als Teddy een vraag stelt, kun je je antwoord invoeren op het touchscreen. De teddybeer zal je antwoord onthouden en er later over praten. Ontdek welke verrassingen deze donzige metgezel voor je in petto heeft in het gedeelte 'Maak kennis met Teddy'.

    Kook de heerlijkste gerechten en laat planten groeien in je eigen tuin. Samen kunnen jij en je nieuwe vriend de leukste dingen doen! Onder 'Plezier met Teddy' kun je zien welke avonturen je samen met Teddy kunt beleven.

    Ouders die meer te weten willen komen over Teddy Together en het gebruik van amiibo (apart verkrijgbaar), of die zich afvragen of dit spel geschikt is voor hun kind, kunnen terecht in het gedeelte 'Informatie voor ouders'.

    Je kunt ook gratis een demo* van Teddy Together uitproberen, die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop.

    Maak kennis met een nieuwe boezemvriend, exclusief op de verschillende Nintendo 3DS-systemen, en bezoek onze officiële website voor Teddy Together om meer te weten te komen.

    Teddy Together is vanaf 1 juli verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.