• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Zet je tanden in de uitdagende puzzelgame Picross 3D: Round 2, dat op 2 december 2016 uitkomt voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen


    24-11-2016

    24 november 2016 – Stel je brein op de proef met een serie uitdagende 3D-puzzels in Picross 3D: Round 2. Dit nieuwste deel in de Picross-serie komt op 2 december 2016 uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Na een veeleisende dag is Picross 3D: Round 2 met zijn verzameling serene puzzels de ideale game om te ontspannen. Gebruik logisch denkwerk en je analytisch vermogen om verschillende soorten blokjes weg te beitelen en verborgen vormen te onthullen. Met ruim 300 breinbekers, inclusief een aantal puzzels die je alleen kunt vrijspelen met amiibo (apart verkrijgbaar), is de game uitdagend voor elke speler.

    CMM_3DS_Picross3DRound2_14.jpg

    Spelers moeten hun logisch en analytisch vermogen gebruiken om uit te zoeken welke blokken ze moeten verwijderen om zodoende verborgen vormen tot leven te wekken. Picross 3D: Round 2 heeft de sfeer van een Parijs café, met rustgevende accordeon- en saxofoonmuziek op de achtergrond. De puzzels zijn op thema gerangschikt in de boeken van het café. Voor het eerst in de serie kunnen spelers kleuren aan de blokjes toevoegen, waardoor de puzzels een nieuwe laag aan complexiteit winnen: spelers moeten niet alleen blokken verwijderen maar ook bekijken welke ze blauw en oranje moeten schilderen om perfect gevormde objecten te creëren.

    Abonneer je op op
    YouTube

    We hebben allemaal wel eens de behoefte aan een onderbreking van de dagelijkse beslommeringen en dan kan een potje Picross 3D: Round 2 het ideale tijdverdrijf blijken, want die game nodigt uit om uitdagingen vanuit nieuwe perspectieven te benaderen. Spelers kunnen zich verdiepen in honderden prikkelende puzzels die steeds wat moeilijker worden. Elke keer dat een uitdaging is overwonnen, komt het onthulde object op voldoening schenkende manier tot leven, en kan de speler de stylus over het touchscreen trekken om het van alle kanten te bekijken.

    CMM_3DS_Picross3DRound2_11.jpg

    In onze drukke moderne wereld bieden volle agenda’s niet altijd de ruimte om langere tijd games te spelen, en daarom is Picross 3D: Round 2 ideaal voor spelers die zin hebben in een korte, spontane gamesessie die slechts een paar minuten duurt – of veel langer kan duren. Grotere puzzels hoeven niet in één keer voltooid te worden, want het is mogelijk ze tussentijds te op te slaan en later verder te spelen. Dankzij verschillende moeilijkheidsniveaus is Picross 3D: Round 2 geschikt voor alle spelers, ongeacht hun puzzelvaardigheid.

    Nieuwkomers in de wereld van Picross kunnen de makkelijkste stand kiezen om de basis van het spel in de vingers te krijgen, om vervolgens een tandje hoger te schakelen naar de gemiddelde of moeilijkste stand voor de perfecte Picross-uitdaging.

    Ook nieuw zijn speciale puzzels die spelers kunnen vrijspelen met amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar). Door compatibele amiibo te scannen krijg je toegang tot negen exclusieve personage-puzzels. Dat werkt met de volgende amiibo: Mario, Luigi, Bowser, Yoshi, Link, Kirby, Meta Knight, King Dedede, Peach en Toad – de laatste twee bieden toegang tot één en dezelfde puzzel.

    Puzzelfans kunnen Picross 3D: Round 2 nu al proberen door naar de Nintendo eShop te gaan en een speelbare demo* te downloaden.

    Zet vanaf 2 december 2016 je brein aan het werk en kraak meer dan 300 geweldige 3D-puzzels in Picross 3D: Round 2 voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Meer informatie:

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope