• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Just Dance 2017


    28-10-2016

    Verzamel je vrienden en familie en ervaar een muzikale beleving als geen ander in Just Dance 2017, dat nu uit is voor de Wii U. Laat je beste moves zien, probeer vijf nieuwe dansstijlen uit en beweeg mee op 40 gloednieuwe nummers in nooit eerder vertoonde spelstanden! Moonwalk naar onze officiële pagina voor Just Dance 2017 om alvast in de feeststemming te komen.

    WiiU_JustDance2017_07.jpg

    Dans naar hartenlust op de beste hits van nu! Met de Just Dance Controller App* houdt je smartphone je bewegingen bij, dus als iedere speler een smartphone heeft, heb je geen extra Wii-afstandsbedieningen nodig. Tot wel zes spelers kunnen tegelijk uit hun dak gaan, dus zorg dat de dansvloer groot genoeg is!

    Al je favoriete spelstanden zijn terug, evenals een aantal gloednieuwe spelstanden die speciaal voor Just Dance 2017 zijn ontwikkeld! Trainen word pas echt leuk met Sweat + Playlists, maak een dansje met spelers van over de hele wereld in World Dance Floor of laat een groep maffe aliens de weg naar huis vinden in Just Dance Machine: een knettergekke, nieuwe stand waarin je de Charleston, de Franse Cancan en meer leert.

    WiiU_JustDance2017_06.jpg

    Met Just Dance Unlimited** krijg je toegang tot meer dan 200 nummers, zodat het feest eindeloos lang door kan gaan! Als je Just Dance 2017 koopt als disk- of downloadversie, kun je Just Dance Unlimited drie maanden lang gratis uitproberen. Je kunt zelfs gratis kennismaken met Just Dance 2017, dankzij een demo*** die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U of via de officiële Nintendo-website.****

    Met meer dan 40 nieuwe nummers, zes spelstanden en content die het hele jaar door wordt vernieuwd via Just Dance Unlimited, kun je het hele gezin tot diep in de nacht laten dansen!

    Just Dance 2017 is verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Wii U.

    *De app werkt alleen op compatibele smartphones. Ga voor meer informatie over de Just Dance Controller App naar de officiële pagina van Ubisoft.

    **Just Dance Unlimited is een betaalde streamingdienst waarop je jezelf kunt abonneren. Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig.

    ***Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

    ****Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice. Wanneer je games aanschaft of demo's downloadt op de Nintendo-website, wordt dit via de Nintendo eShop verwerkt.