• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Meer spellen die je moet spelen, maken nu deel uit van de Nintendo Selects-reeks!


    30-09-2016

    H2x1_NintendoSelects_WiiU_2016_EU.jpg

    Wil je een game ontdekken die bij release misschien aan je voorbij is gegaan? Of misschien wil je er juist een herontdekken? Dan is de Nintendo Selects-reeks en zijn brede verscheidenheid aan spelbelevingen de ideale plek om eerst eens te kijken. Vanaf vandaag kun je nog vier extra klassieke spellen voor Wii U downloaden in de Nintendo eShop, voor €24,99 per stuk.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Reis met Mario, Luigi en anderen naar Sprixieland in SUPER MARIO 3D WORLD, of neem het op tegen je vrienden en familie in een hectisch bordspel boordevol actie in Mario Party 10. Land op een kleine wereld vol rijk, strategisch avontuur in Pikmin 3 of vergezel een andere kleine held op een toad-gewoon avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker. De Nintendo Selects-reeks heeft voor ieder wat wils: van razendsnelle multiplayer-minigames tot diepe singleplayer-ervaringen!

    SQ_NintendoeShopSelects_NewsJuly2016.jpg

    Bovendien komen een aantal populaire Nintendo eShop-titels in de winkel te liggen als Nintendo eShop Selects! De eerste Nintendo eShop Selects-titels, FAST Racing NEO en SteamWorld Collection, verschijnen vandaag voor het eerst in de winkel. Deze verpakte versies geven je het spel op een Wii U-speldisk met extra content, en zijn verkrijgbaar in de winkel.*

    De Nintendo Selects-reeks barst van de unieke en uiteenlopende gameplay-ervaringen, waaronder populaire titels voor de Wii U, de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii. Neem een kijkje op onze officiële Nintendo Selects-pagina om de volledige selectie te bekijken.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.