• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vind je flow op onze bijgewerkte Rhythm Paradise Megamix-spelpagina!


    23-09-2016

    De ultieme Rhythm Paradise-speellijst komt op 21 oktober naar de Nintendo 3DS-systemen in de vorm van Rhythm Paradise Megamix! Waag je aan meer dan 100 ritmespellen, inclusief de grootste hits uit de serie en gloednieuwe songs. Je kunt alvast een voorproefje krijgen op onze bijgewerkte Rhythm Paradise Megamix-spelpagina!

    CI7_3DS_RhythmParadiseMegamix_TheClappyTrio.jpg

    Beproef je ritmegevoel in een schat aan snelle ritmespellen, op de maat van aanstekelijke deuntjes die zijn gemaakt in samenwerking met de legendarische Japanse muziekproducer Tsunku♂. Of je nu uien plukt, insecten verorbert of vliegend badminton speelt, het is je taak om de maat te volgen in vele verrassend uitdagende ritmespellen! Maximaal vier spelers kunnen ook samenwerkend spelen via Download Play*, en daar is slechts een enkele Game Card voor nodig.

    CI7_3DS_RhythmParadiseMegamix_PralineAndAraline.jpg

    Ontdek hoe de game werkt in de Gameplay-sectie, of bekijk de game in actie in de Ritmespellen-sectie. Vergeet niet om ook Barista’s Café te bezoeken want daar valt van alles te beleven. Je kunt daar bijvoorbeeld wisselen tussen de Europese en Japanse soundtrack, of tussen knoppen- en touchscreenbesturing!

    Probeer het tempo maar eens bij te houden in de gratis demo** die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop. Je kunt de Rhythm Paradise Megamix-spelpagina bezoeken om de demo direct naar je Nintendo 3DS-systeem te downloaden via de Nintendo website!***

    Rhythm Paradise Megamix is vanaf 21 oktober verkrijgbaar in winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS-systemen.

    *Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

    **Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    ***Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice. Wanneer je games aanschaft of demo's downloadt op de Nintendo-website, wordt dit via de Nintendo eShop verwerkt.