• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Treehouse Live ontvouwt informatie over Yoshi voor de Nintendo Switch


    04-08-2017

    Volgend jaar keert Yoshi terug in een schattig avontuur dat zich afspeelt in een kartonnen wereld vol papieren koeien, keukenrolbruggen en allerlei handgemaakte dingen, alleen voor de Nintendo Switch! Het lijkt misschien op een traditionele side-scrolling platformgame, maar bereid je voor op een onverwachte wending. Als je de voorkant van een level eenmaal hebt verkend, kun je het omkeren voor een nieuw perspectief. Zo kun je nog meer verrassingen ontdekken!

    Net als bij veel andere Yoshi-games zul je nog steeds met eieren gooien, vijanden opslokken met je tong, en fladderend over afgronden springen. Dit keer moet je echter ook de voor- en achtergrond in de gaten houden om geheimen, vijanden en allerlei listige obstakels te ontdekken!

    Tijdens E3 2017 toonde Nintendo Treehouse Live een aantal van de 'veelzijdige' levels en de coöperatieve spelstand voor twee spelers, waarbij ieder een Joy-Con gebruikt. In multiplayer is het mogelijk om levels om te draaien met een goed getimede, gelijktijdige grondstomp. Ideaal voor het vinden van geheimen met een vriend.

    Je kunt het volledige filmpje hieronder bekijken. Als je goed oplet, zie je misschien wel een melkpak van Boe-Boe-Boerenland voorbijkomen!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

    Kom later terug voor meer informatie over Yoshi's nieuwste avontuur, en houd onze Facebook-pagina voor de Nintendo Switch in de gaten voor meer nieuws.

    Yoshi voor de Nintendo Switch (voorlopige titel) is in 2018 verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief op de Nintendo Switch.

    Let op: alle content, media en ontwerpen zijn gebaseerd op deze software zoals deze werd gedemonstreerd op de Electronic Entertainment Expo in juni 2017. De videobeelden zijn van software die momenteel in ontwikkeling is. Bepaalde aspecten van de getoonde beelden (waaronder terminologie) kunnen daarom enigszins afwijken van het uiteindelijke product.