Wekelijks downloadnieuws


24-08-2017

In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content downloaden op je Nintendo Switch, Nintendo 3DS of Wii U. Alle content kun je trouwens ook downloaden via deze website.* Kijk hieronder wat er deze week is toegevoegd in de Nintendo eShop, ga naar de spelpagina's om te zien hoe je de diverse games kunt kopen of lees meer over de downloadbare games voor je Nintendo-systemen.

De ARMS Global Testpunch is er dit weekend weer!

SQ_NSwitch_Arms_Globaltestpunch_2508-2708_DE-FR-ES-NL-IT-ZA.jpg

Het is tijd voor een nieuwe ARMS Global Testpunch!

De nieuwe Testpunch gaat op 25 augustus om 17:00 uur van start. Je kunt gratis** en voor niks rake klappen uitdelen zo veel je maar wilt, tot de Testpunch op 27 augustus om 22:00 uur is afgelopen! Om mee te doen hoef je alleen de gratis*** ARMS Global Testpunch-demosoftware te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch of via de spelpagina van ARMS.*

Nintendo eShop-aanbieding: Pokémon-klassiekers

SQ_3DSVC_PokemonRedBlueYelow_eShopSale2017_nlNL.jpg

Er zijn nu klassieke Pokémon-games in de aanbieding! Tot 4 september 2017, 23:59 uur kun je tot wel 36% korting krijgen op drie klassieke Pokémon-games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Meer info

Downloadbare versies van verpakte software

Nintendo Switch-downloadsoftware

Nintendo Switch-demo's

Virtual Console (Wii U)

Downloadbare content Nintendo 3DS

Downloadbare content Wii U

Speciale aanbiedingen

Thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS

Ga naar de pagina Nieuwe thema's om de nieuwste thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS te zien. Je kunt de thema's voor het HOME-menu ook downloaden in de themawinkel op je systeem. We voegen regelmatig nieuwe thema's toe.

Nintendo-account

Heb je nog geen Nintendo-account? Ga naar https://accounts.nintendo.com om er gratis een aan te maken. Met een Nintendo-account kun je ook gebruikmaken van het puntenprogramma My Nintendo en kun je punten verdienen wanneer je bijvoorbeeld games koopt in de Nintendo eShop, apps van Nintendo gebruikt op je smartphone of tablet, of jezelf aanmeldt voor Nintendo-diensten zoals de Nintendo eShop.

Bekijk een hieronder paar van de beste downloadbare games van de laatste maanden in onze afspeellijst met hoogtepunten!

Abonneer je op op
YouTube

Ga naar de Nintendo eShop of bekijk de spelpagina's voor de meest actuele prijsinformatie.

Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, heb je een Nintendo-account nodig. Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U heb je een Nintendo Network ID nodig. Hierop zijn onze voorwaarden van toepassing.

*Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

***Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.