De mysterieuze nieuwe vechter Dr. Coyle stapt in de ring in ARMS!


22-12-2017

Hier zijn we weer ARMS-fans! Een hele speciale gast stapt vandaag in de ring en is van plan haar weg naar de top te boksen in het ARMS-toernooi. Wie mag dit dan wel zijn, vraag je je af? Lees het hieronder!

Dr. Coyle – "De gekke professor"

Abonneer je op op
YouTube

Dr. Coyle is de directeur van het ARMS-laboratorium en tevens een groot genie. ARMS fascineert haar al sinds haar jeugd, en ze had vrij snel door dat ze haar leven wilde wijden aan ARMS-onderzoek. Ze heeft geen kwaadaardige motivatie, maar wil wel de sterkste ARMS-vechter aller tijden worden. Zelfs als dat betekent dat ze op zichzelf moet experimenteren. Vreemd genoeg is dat een prijs die ze graag betaalt om het ARMS-toernooi te winnen!

Drie nieuwe ARMS

CI_NSwitch_Arms_Weapon_Lokjaw.jpg

Handlok

Met de reserveonderdelen van een van haar schepsels heeft Dr. Coyle deze vuurspuwende ARM gemaakt. Zelf vindt ze hem schattig, bij ons zijn de meningen verdeeld...

CI_NSwitch_Arms_Weapon_Parabol.jpg

Paraschicht

Een knap staaltje knutselwerk gemaakt van een paraplu, wat infraroodsensors en een oude elektrode. Goedkoop maar doeltreffend.

CI_NSwitch_Arms_Weapon_Brrchuk.jpg

Wervelchuck

Deze ARM bevriest alles in de omgeving met een ijskoude wervelwind. Als je hem gebruikt tijdens een sprong, gebeurt er iets leuks! Maar daar moet je zelf achterkomen.

Nieuw level: Geheim lab

Dit is het geheimste deel van het ARMS-laboratorium, waar Dr. Coyle al haar onderzoek doet. De lopende band met de huiveringwekkende testbuizen is speciaal ontworpen om bezoekers een gevoel van verontrusting te geven. Aan de muur hangen de prijzen die ze gewonnen heeft met haar onderzoek.

Snel aan de slag, vechtfans! Dr. Coyle met haar drie kenmerkende ARMS en een nieuw level zijn vanaf nu beschikbaar. Download de laatste gratis software-update om eraan te beginnen!*

Wist je dat Dr. Coyle de vijfde vechter is die zich aansluit bij ARMS? Voordat we dit nieuwsbericht afronden, laten we je nog even alle nieuwe vechters, levels, spelstanden en andere zaken zien die sinds de release via gratis software-updates zijn uitgebracht.

Bekijk de infographic

Indrukwekkend, niet? Vergeet niet dat je al het laatste nieuws over ARMS kunt lezen op onze Twitter-account of de Facebook-pagina voor ARMS!

ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Vanaf vandaag zijn ook de neongele Joy-Con-controllerset, neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset beschikbaar.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.