• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws over Bayonetta 3 en DLC van The Legend of Zelda onthuld tijdens The Game Awards


    08-12-2017

    8 december 2017 – Nintendo ontving dit jaar verschillende prijzen op The Game Awards, namelijk: Game of the Year (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Game Direction (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Action/Adventure Game (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Family Game (Super Mario Odyssey) en Best Handheld Game (Metroid: Samus Returns). In het totaal heeft Nintendo vijf prijzen gewonnen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Maar dat is niet het enige Nintendo-nieuws dat we te weten zijn gekomen op de jaarlijkse prijsuitreikingen. Tijdens het evenement liet Nintendo een trailer zien, waarin aangekondigd werd dat PlatinumGames momenteel bezig is aan de ontwikkeling van Bayonetta 3, en exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het alom gewaardeerde Bayonetta 2, een game die origineel uitgebracht werd voor de Wii U, en het originele Bayonetta (beide ontwikkeld door PlatinumGames) worden op 16 februari uitgebracht voor de Nintendo Switch. Twee versies van de game zullen vanaf de release beschikbaar zijn. De normale editie bestaat uit een Bayonetta 2-gamecard en een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, de Special Edition voor de Europese markt bevat een Bayonetta 2-gamecard, een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, een SteelBook®, 22 Verse Cards en drie stickervellen. Spelers die graag de digitale versie willen aankopen kunnen dit doen via de Nintendo eShop op hun Nintendo Switch-systeem of via de Nintendo-website.

    Bekijk hier de trailer voor Bayonetta en Bayonetta 2 voor de Nintendo Switch op ons officiële YouTube-kanaal!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Fans van The Legend of the Zelda: Breath of the Wild hebben een blik kunnen werpen op De Ballade der Uitverkorenen, het tweede DLC-pakket dat na de livestream van The Game Awards is uitgebracht. In dit tweede contentpakket dat deel uitmaakt van de Uitbreidingspas, krijgen spelers toegang tot een groot nieuw avontuur met een ongeziene kerker, nieuwe inzichten in de het achterliggende verhaal van de vier Uitverkorenen, en een motorfiets genaamd 'Triforcer Zero' waarmee spelers na het voltooien van dit nieuwe avontuur makkelijker door het landschap van Hyrule kunnen reizen. Met deze DLC krijg je ook toegang tot negen nieuwe pantservoorwerpen, en kun je items zoals geavanceerde hoofdstellen en zadels vinden. Spelers die de Uitbreidingspas aankopen voor € 19,99 ontvangen De Ballade der Uitverkorenen (DLC-pakket 2), en De Meesterproeven (DLC-pakket 1) dat eerder dit jaar uitgebracht werd.

    In dit evenement was er ook een live-uitvoering met de originele zangeres te zien van "Jump Up, Super Star!”, een lied uit Super Mario Odyssey.

    The Game Awards kunnen volledig herbekeken worden via http://thegameawards.com/

    *De digitale versies van Bayonetta en Bayonetta 2 kunnen afzonderlijk aangekocht worden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Na de aankoop van Bayonetta of Bayonetta 2, kan de andere versie voor een verlaagde prijs worden aangekocht.

    Meer informatie:

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo Switch op Facebook: https://www.facebook.com/NintendoSwitch

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope