• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: Aanbiedingen tijdens de feestdagen


    14-12-2017

    Als deel van onze aanbiedingen tijdens de feestdagen van 2017 zijn er nu honderden games in de aanbieding! Je kunt ze aankopen in de Nintendo eShop op je systeem, of via de Nintendo-website.*

    Of het nu een game voor de Nintendo Switch, een van de diverse Nintendo 3DS-systemen of een Wii U is, er zal altijd iets interessants voor je tussenzitten!

    Check hieronder de meest interessante aanbiedingen en ga naar de Nintendo eShop op je systeem om de complete lijst te bekijken voordat de festiviteiten eindigen op 28 december.

    Nintendo Switch

    Bekijk hier meer aanbiedingen

    Nintendo 3DS-systemen

    Wii U

    SQ_MyNintendo_Logo.jpg

    My Nintendo

    Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

    Kom meer te weten

    Nintendo-account

    Om games via de officiële Nintendo of Europe-website aan te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren

    SQ_Nintendo_eShop.jpg

    Kom snel terug!

    In de Nintendo eShop vind je regelmatig aanbiedingen, gratis** demo's en nieuwe games. Kijk regelmatig naar het wekelijks downloadnieuws op deze website om op de hoogte te blijven!

    *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

    **Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Als je software wilt downloaden op de Nintendo 3DS of de Wii U, moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid. Als je software wilt downloaden met je Nintendo Switch moet je een Nintendo-account koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.