Nu in de winkels en in de Nintendo eShop: Xenoblade Chronicles 2


01-12-2017

Xenoblade Chronicles 2 is een gigantische RPG die vanaf nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch! Verken een eindeloze wolkenoceaan waar de laatste restanten menselijke beschaving voortbestaan op de rug van kolossale wezens die Titans worden genoemd.

Ervaar het verhaal van Rex en Pyra, een zogenaamde Blade die Rex toegang geeft tot een immense kracht. Samen gaan Rex en Pyra op zoek naar Elysium, de bakermat van de mensheid.

Abonneer je op op
YouTube

In deze wereld werken Drivers nauw samen met Blades. Blades zijn kunstmatige levensvormen die op het strijdtoneel hun wapens en krachten kunnen delen. Een Driver kan maximaal drie Blades meenemen in de strijd en ze onderling wisselen tijdens een gevecht. Elke Blade heeft zijn eigen krachten, speciale moves en wapens. Afhankelijk van de Blade krijgt de Driver ook andere Driver Arts. Door af te wisselen tussen Blades kun je het tij in de strijd keren, combo's opbouwen en je vijand met de grond gelijkmaken.

CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_ExpansionPass_nlNL.png

Vanaf de release kun je een gratis Japans stemmenpakket downloaden. Hiermee kun je de game spelen met Japanse audio en Engelse ondertiteling.* Daarbovenop kunnen fans die hun epische avontuur willen uitbreiden, een Uitbreidingspas voor de game aanschaffen. Met deze pas die tussen de release en het najaar van 2018 verschijnt, valt er voor de spelers via DLC-pakketten nóg meer te beleven. Informatie over de verschillende onderdelen van de Uitbreidingspas wordt later bekendgemaakt.**

Reis naar Elysium, de bakermat van de mensheid. Vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Wil je graag meer weten? Kijk dan op de officiële website van Xenoblade Chronicles 2, de Facebook-pagina van Nintendo Switch of onze Twitter-account! Hou deze pagina's kort voor de release in de gaten voor extra informatie!

Xenoblade Chronicles 2 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch. De Xenoblade Chronicles 2: Collector’s Edition*** en Nintendo Switch-Pro-controller Xenoblade Chronicles 2 Edition zijn vanaf nu ook beschikbaar.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. De game is voorzien van Engelse, Franse, Spaanse, Duitse en Italiaanse schermteksten en Engelse en Japanse gesproken teksten.

**Contentpakketten kunnen niet apart aangekocht worden. DLC zal pas speelbaar zijn na de release. Hoeveel vrije ruimte je nodig hebt voor elk contentpakket, zal op een later moment op de officiële website worden aangekondigd. Het is mogelijk dat aanvullende DLC (hierboven niet vermeld) samen met de Uitbreidingspas op de markt komt.

***In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.