• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Fire Emblem Heroes vandaag uit voor smartphones en tablets


    02-02-2017

    2 februari 2017 – Het nieuwste mobiele avontuur van Nintendo is vanaf vandaag verkrijgbaar: Fire Emblem Heroes. Dit is een originele strategie-RPG waarin twee machtige koninkrijken de degens kruisen. Spelers bouwen hun eigen leger op met helden uit de hele Fire Emblem-serie.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Fire Emblem Heroes in Google Play

    Fire Emblem Heroes in de App Store

    Spelers kunnen waar en wanneer ze willen de strijd aangaan met nieuwe en legendarische helden in strategische en tactische veldslagen. Enkele bekende personages zullen je bondgenoot worden, terwijl anderen zich als generaal bij het leger van de tegenpartij zullen voegen.

    Spelers kunnen deze tactische RPG in volle glorie beleven op overzichtelijke landkaarten die perfect op het scherm van je smartphone of tablet passen, zelfs als je maar eventjes tussendoor speelt. Het aanvoeren van je leger is erg simpel dankzij de gemakkelijke besturing. Zo kun je bijvoorbeeld je bondgenoot aanraken en naar het vakje van een vijand slepen. Als alle vijanden op een landkaart verslagen zijn, heb je gewonnen!

    Spelers hebben naast de verhaalstand ook toegang tot andere spelstanden, waarin ze bijvoorbeeld hun legers kunnen versterken en online tegen anderen kunnen spelen. Er worden regelmatig gratis updates uitgebracht met meer personages, nieuwe avonturen en extra speelplezier.

    Kijk voor meer informatie op de officiële Fire Emblem Heroes-website. Je kunt Fire Emblem Heroes gratis downloaden en de game uitbreiden met extra betaalde content.

    Je vindt meer Fire Emblem-games op onze Fire Emblem-site!

    Meer informatie:

    Fire Emblem op Facebook: https://www.facebook.com/FireEmblem

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope