Nu in de Nintendo eShop: Tank Troopers


16-02-2017

Mobiliseer je troepen en zet je schrap voor explosieve tankgevechten in Tank Troopers, nu exclusief verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Stel een gevarieerd team van soldaten samen, stap in een scala aan krachtige tanks en maak je op voor strategische actie voor maximaal zes spelers! Ga naar de officiële Tank Troopers-website voor een volledige briefing.

Abonneer je op op
YouTube

Bestuur meer dan dertig verschillende tanks met de intuïtieve bediening, huur soldaten in om je te steunen in de strijd en versla de vijand in een aantal uitgestrekte gebieden, die volledig in puin kunnen worden geschoten. In lokale multiplayerwedstrijden en via Download Play kunnen maximaal zes spelers tegelijk de strijd aanbinden voor extra chaotische veldslagen. Verschuil je op een afgelegen heuvel en tuur door de periscoop om nauwkeurig te richten, of kijk je tegenstanders recht in de ogen door over te gaan tot een frontale aanval!

Ben je klaar om kennis te maken met je soldaten? Deze knotsgekke vechtersbazen en -bazinnen kunnen de eigenschappen van je tank verbeteren, of brengen zelfs nieuwe vaardigheden met zich mee. Leg je vijanden lam met elektrische schokken, ontneem ze het zicht met verfbommen of breng ze volledig tot stilstand met een vriesaanval. Afhankelijk van de tank die je kiest, kun je er maximaal vier soldaten in kwijt om de ideale balans te vinden tussen indrukwekkende aanvallen en robuuste verdedigende mogelijkheden.

3DSDS_TankTroopers_17_nlNL.bmp

Beschouw je jezelf meer als een eenmansleger? Dan kun je je strategische vaardigheden aanscherpen in de dertig uitdagende missies van de stand voor een enkele speler. In de spelstand Eigen Tanks kun je je eigen team samenstellen uit de voertuigen en soldaten die je hebt vrijgespeeld, en daarmee vervolgens het slagveld betreden. Of ga diverse missies te lijf met vooraf bepaalde combinaties in de spelstand Missies. Ben jij mans genoeg om deze opdrachten tot een goed einde te brengen?

Geef acht! Tank Troopers is nu beschikbaar als download in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.