Ontdek een atletisch avontuur op de website voor Mario Sports Superstars!


10-02-2017

Word een Superstar – Het is tijd voor Mario Sports! Op 10 maart sprinten allerlei deelnemers uit het Paddenstoelenrijk naar de verschillende Nintendo 3DS-systemen voor een episch sportspektakel in Mario Sports Superstars. Deze game omvat vijf van de meest populaire sporten te wereld, die je via Local Play en de online* multiplayerstand kunt spelen! Ga naar de officiële Mario Sports Superstars-website voor de warming-up.

In deze selectie sporten met alles erop en eraan moet je de juiste tactiek bepalen om de vloer aan te vegen met je tegenstanders. Laat de graspollen vliegen in voetbalwedstrijden van elf tegen elf, sla een homerun in honkbal, sla een balletje in golf en word de koning van de baan in tennis. Als je toe bent aan een andere tak van sport, ga dan in het zadel zitten voor paardrijden! Bekijk alle gedeeltes van de website voor meer informatie over de diverse sporten, voordat je het veld op gaat met Mario en zijn vrienden.

Dit zijn sporten met alles erop en eraan. Ontdek de uitgebreide spelstand voor één speler waarin je deel kunt nemen aan verschillende toernooien, of neem het op tegen vrienden en vijanden van over de hele wereld. Via Local Play of het internet* kun je jezelf in alle vijf de sporten meten met de tegenpartij!

Heb je een extra boost nodig? De amiibo-kaarten van Mario Sports Superstars (apart verkrijgbaar of in een bundel met de game) zorgen voor nog meer sportplezier! Je hebt deze amiibo-kaarten niet per se nodig om te spelen, maar hiermee worden je personages wel sneller echte Superstars en krijg je toegang tot coole, nieuwe sportartikelen! Ga voor meer informatie naar het gedeelte amiibo.

CI_3DS_MarioSportsSuperstars_amiibo.jpg

Mario Sports Superstars is vanaf 10 maart verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op die dag wordt ook een nieuwe serie amiibo-kaarten uitgebracht. Vanaf de release zijn er ook pakjes* voor Mario Sports Superstars met een speciale markering verkrijgbaar, waarin één willekeurige amiibo-kaart zit, evenals een handige overzichtsposter voor verzamelaars!

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

**Bij exemplaren uit de eerste oplage van de game staat "Bevat een willekeurig gekozen amiibo-kaart!" op de verpakking.