Nintendo Switch Première–wedstrijd


03-02-2017

Switch & Play - Beleef Nintendo Switch altijd, overal en met iedereen!

Wil jij als één van de eerste, de Nintendo Switch beleven? Neem dan deel aan de Nintendo Switch Première-wedstrijd en maak kans op exclusieve toegang tot de Première op zaterdag 25 februari van 14.00 – 17.00 in Brussel!

H2x1_Banner2to1_2000x1000_v5_premiereBENL~1.jpg

Zo kun je deelnemen:

1. Meld je aan met je Nintendo-account

Meld je bovenin rechts aan met je Nintendo-account. Heb je nog geen Nintendo-account? Dan kun je hier ook gratis een Nintendo-account aanmaken. Om deel te nemen heb je een Nintendo-account voor volwassenen nodig. Je kunt niet deelnemen met een Nintendo-account voor kinderen.

2. Activeer e-mails van Nintendo

Mocht je winnen, dan willen we je hiervan natuurlijk graag op de hoogte stellen. Controleer daarom bij de instellingen van je Nintendo-account of “e-mails van Nintendo ontvangen” geactiveerd is.

Deelnemers dienen akkoord te gaan met de accountinstellingen om promotionele e-mails te ontvangen en met de verwerking van hun persoonsgegevens voor promotionele doeleinden, zoals deelname aan deze wedstrijd, op basis van de in de accountinstellingen aangevinkte toestemming. Toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de accountinstellingen aan te passen of het Nintendo-account te deactiveren.

3. Beantwoord de vragen

Beantwoord hieronder de eerste vraag en klik op de button met het, volgens jou, correcte antwoord. Beantwoord op de volgende pagina de tweede vraag en klik weer op de button met het, volgens jou, correcte antwoord. Klik vervolgens op “DOE NU MEE!” voor je deelname aan de wedstrijd.

Vraag 1:

Hoeveel Nintendo Switch spelcomputers kun je maximaal met elkaar verbinden in lokale multiplayer?

2 Nintendo Switch spelcomputers 4 Nintendo Switch spelcomputers 8 Nintendo Switch spelcomputers

Om kans te maken om te winnen, dien je beide vragen correct te beantwoorden en niet vaker dan 1x te hebben deelgenomen.

Je deelname wordt geregistreerd en wie weet ben je binnenkort één van de winnaars. We bevestigen je deelname door middel van een vermelding in je My Nintendo-puntenoverzicht.

Je kunt deelnemen t/m zondag 12 februari 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen uiterlijk 15 februari bericht per e-mail.

Lees hier de wedstrijdvoorwaarden. (PDF, 137 kB)Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord met deze wedstrijdvoorwaarden.

We wensen alle deelnemers veel succes!