• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Max Brass komt op 12 juli naar ARMS!


    07-07-2017

    Goed nieuws, vechtersbazen! Er komt een nieuwe uitdager naar ARMS op de Nintendo Switch als onderdeel van een gratis update* op 12 juli. Maar wie is deze nieuwe deelnemer? Laten we een kijkje nemen!

    Max Brass – De baas der bazen

    Abonneer je op op
    YouTube

    Als je het ARMS-toernooi ooit hebt voltooid, ben je al bekend met de enige echte Max Brass, de grote baas en heersende kampioen van de ARMS-competitie! Als Max Brass zich oplaadt, kan hij zijn lichaam ontzettend hard maken zodat hij de stoten van zijn tegenstander nauwelijks voelt!

    Maar dat is nog niet alles! Als zijn gezondheid beneden een bepaald punt komt, blijven Max' stoten opgeladen. Wacht eens even… dat klinkt net als Spring Man!

    Nieuwe ARMS

    Net als elke andere ARMS-deelnemer neemt ook Max Brass zijn drie favoriete ARMS met zich mee als deel van de gratis update. Dit zijn de favorieten van Max!

    CI_NSwitch_Arms_GIF_Exblow2.gif

    Meesterhand – Deze explosieve set ARMS maakt een grote impact, maar ga er wel voorzichtig mee om!

    CI_NSwitch_Arms_GIF_Roaster.gif

    Roaster – Deze vurige wanten verruilen nauwkeurigheid voor extra schade, dus pas op als je deze op je af ziet komen.

    CI_NSwitch_Arms_GIF_NitroHammer.gif

    Megamoker – Een alles-in-één-set die klappen met explosies combineert! Blijkbaar zijn deze ARMS oorspronkelijk gemaakt om gebouwen te slopen...

    Nieuw level: Arena Maxima

    CI_NSwitch_Arms_GIF_Skyarena.gif

    Wat zou een nieuwe vechter zijn zonder nieuw level? Deze arena in de buitenlucht is boven op een wolkenkrabber gebouwd. Alsof dat nog niet grandioos genoeg is, staan er ook nog eens enorme standbeelden van de kampioen die over de ring uitkijken. Laat je niet van de wijs brengen!

    De nieuwe vechter Max Brass, zijn drie favoriete ARMS en zijn pompeuze nieuwe level worden toegevoegd aan ARMS via een gratis update op 12 juli. In de toekomst worden er nog meer nieuwe vechters, levels en ARMS toegevoegd via updates, dus bereid je alvast voor!

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.