• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vechtfanaten, ontdek onze vernieuwde website voor ARMS!


    14-06-2017

    Op 16 juni komt de unieke vechtgame ARMS uit, exclusief voor de Nintendo Switch. Kun je niet wachten om de ring te betreden? We hebben zojuist een berg nieuwe informatie toegevoegd aan onze officiële website voor ARMS.

    Bekijk eerst alle verschillende spelstanden waarin je kunt vechten. Word de beste in het ARMS-toernooi, maak lokaal* of online** verbinding met andere players voor partywedstrijden of strijd voor de eer in officiële wedstrijden.

    In het gedeelte Vechters kun je een aantal nieuwe vechtjassen zien! Maak kennis met onder anderen Kid Cobra, Byte & Barq en Twintelle. Wat zijn hun zwakke plekken? In welk level voelen ze zich thuis? Wat zijn hun favoriete ARMS? Hier lees je het allemaal!

    We presenteren ook diverse nieuwe ARMS op de site. Neem alvast een kijkje en bedenk wat je favoriete combinatie zou kunnen worden!

    Denk eraan, vechtfanaten: ARMS wordt op 16 juni exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch. Loop alvast warm voor de knokpartij van de eeuw op onze officiële website voor ARMS

    ARMS is vanaf 16 juni verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Op die dag worden er ook neongele Joy-Con-controllers, neongele Joy-Con-polsbandjes en een set Joy-Con-AA-batterijboosters uitgebracht.

    *Voor de multiplayerstand heb je extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.