• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Download nu alvast de software voor Splatoon 2 Global Testfire!


    16-03-2017

    Het is bijna zover. Op vrijdag 24 maart gaat het gratis demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire van start voor de Nintendo Switch. Je kunt nu alvast de demosoftware downloaden* in de Nintendo eShop. Je kunt deze zelfs rechtstreeks downloaden op je systeem via de spelpagina van Splatoon 2.**

    Heb je vragen? Geen zorgen. Hier zijn de antwoorden waar je naar snakt.

    Hoe kan ik meedoen aan het demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire?

    Op de eerste plaats heb je een Nintendo Switch nodig. Je weet wel, het nieuwste systeem van Nintendo waarmee je The Legend of Zelda: Breath of the Wild in de trein kunt spelen. Daarnaast heb je een draadloze (of, waarom ook niet, vaste) internetverbinding en een Nintendo-account nodig.

    Wat is een Nintendo-account?

    Dat is een account die je bij Nintendo kunt aanmaken. Die account heb je nodig om de software te downloaden en Splatoon 2 Global Testfire te spelen.

    Hoe kan ik een Nintendo-account aanmaken?

    Dat is eigenlijk heel gemakkelijk. Je kunt een e-mailadres gebruiken om een gloednieuwe account te maken, of je kunt Facebook, Twitter of Google gebruiken. Op de pagina Nintendo-account aanmaken kun je de instructies volgen om een account aan te maken.

    Wanneer kan ik meedoen aan het demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire?

    Hier zie je alle speeltijden. Vergeet niet dat de klok op zondagochtend wordt verzet...

    CI_NSwitch_Splatoon2_Artwork_02.jpg

    Vrijdag 24 maart

    • 20:00 - 20:59 uur

    Zaterdag 25 maart

    • 4:00 - 4:59 uur
    • 12:00 - 12:59 uur
    • 20:00 - 20:59 uur

    Zondag 26 maart

    • 5:00 - 5:59 uur
    • 13:00 - 13:59 uur

    Welke levels kan ik spelen?

    Tijdens de Global Testfire kun je elkaar in teams van vier te lijf gaan in de levels Vinvis Fitness en Sushistraat. (Voor wie het nog niet wist: Splatoon 2 kun je in het Nederlands spelen, dus alle levels krijgen een Nederlandse naam.) Ook kun je vier verschillende wapens uitproberen.

    Wat is de beste manier om het demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire te spelen?

    Dat mag je dus echt he-le-maal zelf bepalen! Je kunt in de tv-stijl spelen. Of in de tafelstijl of handheldstijl als iemand besluit de tv in te pikken.

    Wanneer komt Splatoon 2 uit voor de Nintendo Switch?

    Deze zomer!

    Ga naar de spelpagina van Splatoon 2 voor meer informatie over de game.

    Tot bij de Global Testfire, Inklings! Het wordt weer een tentakelspektakel.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Alleen betalende gebruikers kunnen online spelen. Je kunt tot het najaar van 2017 gratis gebruikmaken van deze dienst.

    **Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.