• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Beleef heel wat plezier met deze twee demo's voor de diverse Nintendo 3DS-systemen!


    19-10-2017

    Oproep aan alle fans van mode, gevechten en gratis* dingen! Demo's van Nintendo presenteert: New Style Boutique 3 – Sterstyliste en Kirby Battle Royale zijn nu beschikbaar als download in de Nintendo eShop voor de diverse Nintendo 3DS-systemen, of via deze website.**

    Nintendo presenteert: New Style Boutique 3 – Sterstyliste

    Abonneer je op op
    YouTube

    In deze demo werk je zij aan zij met een talentenbureau waar je extreem hippe looks verzint en de stijl kiest voor de opkomende talenten in de muziekindustrie! Kijk toe hoe deze sterren hun podiumdebuut maken en stralen in de stijvolle outfits die jij voor hen hebt uitgekozen.

    Je krijgt ook een voorproefje van het businessleven in je eigen stadsboetiek voordat de game uitkomt op 24 november!

    Download de demo

    Kirby Battle Royale

    Abonneer je op op
    YouTube

    In deze gratis demo duik je recht in de strijd van de Gevechtsarena en de Appelgrabbel, en kun je de bizarre uitdagingen van het Strijdtoneel vrijspelen!

    Als je deze demo speelt en daarna de volledige game aankoopt kun je je opgeslagen spelgegevens overdragen en Meta Knight als speelbaar personage vrijspelen. Doorgaans kun je Meta Knight pas vrijspelen na het behalen van de laatste klasse in het singleplayer verhaal.

    Kom te weten wie de allersterkste Kirby is tijdens de release van Kirby Battle Royale op 3 november.

    Download de demo

    Ben je op zoek naar meer gratis demo's? Ga naar deze pagina om alle Nintendo 3DS-games met beschikbare demo's te zien!

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

    **Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.