Bekijk een aantal van de onlangs aangekondigde indie-games die binnenkort naar de Nintendo Switch komen


05-09-2017

De diverse en robuuste verzameling games voor de Nintendo Switch wordt binnenkort nog verder uitgebreid. Er zijn tientallen nieuwe games op komst van verschillende onafhankelijke ontwikkelaars en uitgevers.

Er zijn meer dan 100 indie-games in ontwikkeling voor Nintendo-systemen. Laten we er een paar bekijken.

Super Meat Boy Forever van Team Meat

In dit vlezige vervolg op de populaire 2D-platformgame spring je wederom van de muren terwijl je houtzagen ontwijkt en ongelofelijke capriolen uithaalt. Dit keer worden levels steeds moeilijker als je ze vaker uitspeelt, en dankzij de bijgewerkte besturing, het nieuwe rangsysteem en de dagelijkse uitdagingen zul je er nooit genoeg van krijgen. Super Meat Boy Forever komt eerst naar de Nintendo Switch in 2018.

Shovel Knight: King of Cards van Yacht Club Games

Dit laatste avontuur in de Shovel Knight: Treasure Trove-saga is een koninklijk genot! Reis door vier nieuwe werelden en 30 nieuwe levels en zie hoe King Knight de troon besteeg en lid werd van de Order of No Quarter. Ook zijn er binnenkort drie nieuwe amiibo-figuren van King Knight, Plague Knight en Specter Knight verkrijgbaar. Scan ze terwijl je Shovel Knight speelt om toegang te krijgen tot exclusieve harnassen, nieuwe uitdagingen, en de mogelijkheid om feeën op te roepen die je helpen tijdens je avontuur. Shovel Knight: King of Cards wordt in het begin van 2018 uitgebracht voor de Nintendo Switch en diverse Nintendo 3DS systemen.

Travis Strikes Again: No More Heroes van Suda51 en Grasshopper Manufacture

Er zijn zeven jaar verstreken sinds de gebeurtenissen in No More Heroes, en The Bad zint op wraak op Travis Touchdown. Net als in de originele cultklassieker zul je je een weg moeten banen door extreme levels en extravagante eindbazen moeten verslaan. De game is geïnspireerd op indie-games en bevat verschillende samenwerkingen met meerdere indie-studio's. Travis Strikes Again: No More Heroes wordt exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch in 2018!

CI_NindiesNews_NMH.jpg

Kentucky Route Zero: TV Edition van Cardboard Computer en Annapuma Interactive

Dit veelgeprezen en memorabele episodische verhaal komt naar de Nintendo Switch. Kentucky Route Zero: TV Edition, inclusief het debuut van het langverwachte vijfde en laatste deel van de serie, komt uit voor de Nintendo Switch in het begin van 2018.

SteamWorld Dig 2 van Image & Form Games

In dit vervolg op het bekroonde origineel moet je diep graven, rijkdommen uitdelven en een onderwereld vol gevaren verkennen. SteamWorld Dig 2 komt uit voor de Nintendo Switch op 21 september.

Abonneer je op op
YouTube

Dragon: Marked for Death van IntiCreates

Ga er alleen op uit of werk samen met drie vrienden in deze side-scrolling action-RPG. Kies uit 30 enorme quests en vier klassen voor urenlang spelplezier en bloedstollende actie. Dragon: Marked for Death komt deze winter exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Battle Chef Brigade van Trinket Games en Adult Swim

Orcs, elven en mensen hebben één ding gemeen: ze moeten eten! Battle Chef Brigade is deels een actiegame waarin alles om combo's draait, deels een drie-op-een-rij-puzzelgame en al met al een festijn voor liefhebbers van 2D-animaties. Vecht je een weg naar de Brigade wanneer de game uitgebracht wordt voor de Nintendo Switch in de winter van 2017.

Golf Story van Sidebar Games

In de meeste role-playing games moet je draken verslaan of magische kristallen verzamelen, maar wat dacht je van een RPG waarin je met golfclubs zwaait in plaats van zwaarden? In deze golf-RPG beleef je een meeslepend verhaal met een uitgebreide verzameling personages om te ontmoeten, golfuitdagingen om te voltooien, upgrades om te verdienen en uitrusting om te verzamelen. Golf Story komt exclusief naar de Nintendo Switch in september.

CI_NindiesNews_GolfStory.jpg

Floor Kids van MERJ

In deze ritmische actiegame laat je je vetste moves zien, verdien je respect en werf je dansers op verschillende locaties. Speel de singleplayer- of multiplayerstanden met traditionele of touchscreen-besturing. Floor Kids komt uit voor de Nintendo Switch in de winter van 2017.

Wulverblade van Fully Illustrated en Darkwind Media

Beleef nostalgie voor de klassieke beat-'em-ups van de jaren 80 en 90 met Wulverblade, een handgetekende 2D-actiegame die zich afspeelt in het oude Brittannië dat verscheurd is door oorlog. Deze co-op game voor twee spelers komt uit voor de Nintendo Switch in september.

Poly Bridge van Dry Cactus

Laat je vaardigheden als ingenieur zien in deze bruggenbouwsimulator, en ontdek dat dingen maken net zo leuk is als dingen uit elkaar zien vallen. Na de honderden levels en uren aan fysicapuzzels kun je je eigen fantastische bruggen en puzzellevels maken. Poly Bridge wordt in de winter van 2017 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

CI_NindiesNews_PolyBridge.jpg

Earth Atlantis van Pixel Perfex en Headup Games

CI_NindiesNews_EarthAtlantis.jpg

Als een van de laatste overlevende mensen is het jouw taak om een onderwaterwereld te verkennen en verschrikkelijke monstermachines te verslaan in deze side-scrolling shooter. Earth Atlantis wordt deze herfst uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Next Up Hero van Digital Continue en Aspyr Media

Iedereen sterft in deze online* actiegame die aangedreven wordt door de community. Maar iedereen die sneuvelt, laat een echo achter. De volgende held kan deze dan terugbrengen als computergestuurde bondgenoten. Kies uit negen helden en gebruik verschillende wapens. Next Up Hero wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch in het begin van 2018.

CI_NindiesNews_NextUpHero.jpg

Mom Hid My Game van KEMCO

Je verbeeldingskracht wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze zoekgame waarin je... een game zoekt! Mom Hid My Game wordt later dit jaar uitgebracht voor de Nintendo Switch en de verschillende Nintendo 3DS-systemen met exclusieve levels.

CI_NindiesNews_MomHidMyGame.jpg

Mulaka van Liezo

CI_NindiesNews_Mulaka.jpg

Strijd tegen mythische wezens, los puzzels op en onderga magische transformaties in dit kleurrijke actie-avontuur dat geïnspireerd is op Noord-Mexico en de inheemse Tarahumara-cultuur. Mulaka wordt in het begin van 2018 uitgebracht voor de Nintendo Switch met exclusieve kenmerken en functies.

Yono and the Celestial Elephants van Neckbolt Games en Plug In Digital

De meeste avonturengames hebben een jammerlijk gebrek aan olifanten… maar daar gaat verandering in komen. Maak kennis met Yono, een olifant en alleskunner die rent, kisten opent met zijn slurf, kopstoten uitdeelt aan slechteriken, water spuwt en explosieven gooit. Yono and the Celestial Elephant komt uit voor de Nintendo Switch op 12 oktober.

CI_NindiesNews_Yono.jpg

Morphies Law van Cosmoscope

Deze multiplayer-shooter met 4-tegen-4-gevechten komt deze winter naar de Nintendo Switch. Morphies kunnen massa stelen van andere lichaamsdelen. Als ze dit doen, wordt de Avatar van hun team ook groter! Het team met de grootste Avatar wint!

CI_NindiesNews_MorphiesLaw.jpg

Sausage Sports Club van Luckshot Games

Als je op zoek bent naar een physics-based sportgame over schattige dieren met lange, slappe nekken die het tegen elkaar opnemen in een reality-tv-programma, dan heb je het getroffen! Sausage Sports Club bevat verschillende spelstanden, arena's en speelbare personages, en biedt plezier voor tot wel acht spelers!** Deze multiplayer-game komt deze herfst uit voor de Nintendo Switch.

CI_NindiesNews_SausageSportsClub.jpg

Light Fingers van Numizmatic

CI_NindiesNews_LightFingers.jpg

Een tot vier spelers** manipuleren een magisch spelbord in deze turn-based multiplayer-game met real-time uitdagingen, listige streken en, uiteraard, heel veel buit! Dankzij procedureel gegenereerde borden speel je nooit twee keer hetzelfde spel. Light Fingers komt uit voor de Nintendo Switch in het begin van 2018.

Nine Parchments van Frozenbyte

In deze lokale en online* coöperatieve game nemen maximaal vier spelers het op tegen vreemde wezens en machtige eindbazen met een alsmaar veranderend arsenaal aan toverspreuken. Nine Parchments wordt in de winter van 2017 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Abonneer je op op
YouTube

Meer dan genoeg om naar uit te kijken, dus! Verken de reeks indie-games die reeds beschikbaar is op de Nintendo eShop-website en volg ons op Twitter voor meer updates over aankomende releases.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

**Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.