• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Update uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: de Kelpwierkas komt naar Splatoon 2!


    18-09-2017

    Als je de Nintendo Direct van vorige week hebt gezien weet je vast alles over de Kelpwierkas, het nieuwe level dat afgelopen weekend in Splatoon 2 is geïntroduceerd.

    De Kelpwierkas

    CI_NSwitch_Splatoon2_KelpDome_SS_00.jpg

    Splatoon-veteranen herkennen het waarschijnlijk uit de originele game, maar het level heeft nu een nieuwe draai waar je eerst aan moet wennen! Er zijn bijvoorbeeld extra roosters om door te glippen, en aan elke kant is er een extra stuk terrein.

    Een van de beste kenmerken van de Kelpwierkas zijn de catwalks die door deze grote glazen koepel heen lopen. Onder de catwalks zijn perfecte inkt-strijdperken, maar wees voorzichtig, want erbovenop ben je onbeschermd tegen aanvallen. Onze onderzoekers zullen nog meer gegevens verzamelen omtrent de Kelpwierkas zodra ze hun pauze hebben genomen. Het wordt behoorlijk heet in deze broeikas!

    Moeraalkanaal

    CI_NSwitch_Splatoon2_SnapperCanal_SS_03.jpg

    Dit is niet het enige wat je van Splatoon 2 kon zien tijdens de Nintendo Direct! Een compleet nieuw level genaamd het Moeraalkanaal is in de presentatie komen bovendrijven. Door het midden loopt er een rivier waar je moeilijk kunt komen. De sleutel tot de overwinning is je een weg banen naar de centrale ruimte, deze verdedigen en dan doorstoten naar de basis van het andere team!

    Het Moeraalkanaal komt binnenkort naar Splatoon 2. We houden je op de hoogte!

    Kampeerplenzer

    CI_NSwitch_Splatoon2_TentaBrella_poster.jpg

    Als laatst is er in de Nintendo Direct een nieuw Plenzerwapen voorgesteld: de kampeerplenzer, binnenkort beschikbaar in de Armada. Het werkt als een paraplu maar kan zoals een kampeertent opgezet worden om een stuk grond te beschermen. We laten je weten wanneer het in-game beschikbaar is!

    Ontdek de game op de officiële Splatoon 2-website en hou een oogje in het zeil via de Splatoon Facebook-pagina.

    Splatoon 2 is nu beschikbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.