• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws over Mega Evolution en andere zaken in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!


    13-08-2018

    Londen, Verenigd Koninkrijk – 9 augustus 2018 – The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details bekendgemaakt over Mega Evolution en nog veel meer voor de langverwachte games Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! De games komen later dit jaar uit voor de Nintendo Switch.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Beide games zijn ontwikkeld voor zowel spelers die hun eerste stappen zetten in de wereld van Pokémon-games als voor fans van het eerste uur die Pokémon op een nieuwe manier willen spelen.

    De volgende stap in de evolutie: Mega Evolve

    Spelers kunnen in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! bepaalde Pokémon eenmaal per gevecht mega-evolueren als ze een Key Stone en de Mega Stone hebben die bij de betreffende Pokémon hoort.

    Mega Evolution, ook wel bekend als "de overtreffende trap van evolutie", ontketent kortstondig de volledige energie in een Pokémon en kan alleen gerealiseerd worden als de band tussen een Pokémon en de Trainer sterk is. De eerste drie Pokémon waarmee Trainers tijdens hun avontuur een Mega Evolution kunnen uitvoeren zijn Venusaur, Charizard en Blastoise.

    Ontdek het iconische Vermilion City in de Kanto-regio

    In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! komen spelers op verschillende interessante plaatsen in de Kanto-regio, waaronder Vermilion City. Hier meert het luxe cruiseschip de S.S. Anne eenmaal per jaar aan. In de Pokémon Gym van Vermilion City kunnen spelers het opnemen tegen Gym Leader Lt. Surge, die ook wel bekendstaat als de Lightning Lieutenant.

    Bereid je maar voor, want hier zijn ze weer, hoor!

    Team Rocket, een snode organisatie die Pokémon wil misbruiken om geld te verdienen, is een ander voorbeeld van de verscheidenheid aan personages die spelers tegen zullen komen in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Ook de meest beroemde leden van Team Rocket zijn van de partij: Jessie, James en Meowth!

    Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! komen op 16 november 2018 exclusief uit voor de Nintendo Switch. Ga voor meer informatie naar www.pokemon.be