• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Binnenkort kun je in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch gouden punten uitgeven!


    08-02-2018

    CI_MyNintendo_CoinsForSwitch.jpg

    Vanaf de release van My Nintendo in 2016 hebben Nintendo-fans genoten van een reeks beloningen waaronder in-app voorwerpen, exclusieve kortingen en nog veel meer. Er is nu een update voor deze dienst op komst waardoor Nintendo Switch-spelers op een nieuwe manier beloond gaan worden.

    Vanaf begin maart zul je gouden punten kunnen uitgeven die je in My Nintendo verzameld hebt door de aankoop van Nintendo Switch-software in de Nintendo eShop op je apparaat, of zelfs via de Nintendo-website! Het overige te betalen bedrag kun je betalen met het tegoed van je Nintendo eShop, of een van de andere beschikbare betaalmogelijkheden in de Nintendo eShop.

    CI_MyNintendo_GoldCoin.jpg

    Zodra je gouden punten verzameld hebt, blijven ze geldig tot de laatste dag van de maand in het volgende kalenderjaar. Gouden punten die je bijvoorbeeld in maart 2017 hebt gekregen, zullen geldig zijn tot het einde van maart 2018.

    Meer informatie kun je vinden op de My Nintendo-website. Hou in de komende weken je ogen open voor meer informatie!

    Wat is My Nintendo?

    SQ_MyNintendo_Logo.jpg

    Met My Nintendo is het spelen van games en het gebruiken van Nintendo nog leuker! Het My Nintendo-puntenprogramma geeft je de kans om verschillende beloningen zoals in-app items en kortingen te ontvangen.

    Je kunt op allerlei manieren punten verzamelen. Speel Nintendo-apps op je smartphone of tablet, koop software of ontvang aanbevelingen via e-mails van Nintendo!

    Iedereen met een Nintendo-account kan My Nintendo gratis gebruiken. Heb je nog geen Nintendo-account? Maak er dan hier gratis een aan.