• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo knalt op E3 met line-up 2018 en details over Super Smash Bros. Ultimate


    12-06-2018

    12 juni 2018 – Nintendo begon de E3 2018 met een knaller. Nintendo toonde de eerste beelden van Super Smash Bros. Ultimate, de nieuwste aanwinst in de serie die al meer dan 40 miljoen keer is verkocht. In Super Smash Bros. Ultimate, een nieuwe game gemaakt voor de Nintendo Switch, kunnen tot wel acht spelers de strijd met elkaar aangaan in flitsende gevechten waarin populaire gamepersonages elkaar het level uit moeten lanceren. Legendarische gamewerelden en vechters komen samen in de ultieme showdown op de E3 2018. Dit evenement loopt tot 14 juni in het Los Angeles Convention Center. Nintendo heeft zijn aankondigingen gedaan tijdens de Nintendo Direct: E3 2018-videopresentatie. Je kunt deze hier bekijken, of op onze E3 2018-website.

    Super Smash Bros. Ultimate bevat elke vechter die ooit in de serie is voorgekomen, waardoor dit een van de grootste crossover-evenementen in de gamegeschiedenis wordt. Fans kunnen hun geluk niet op met terugkerende favorieten als Ice Climbers en Pokémon Trainer, alsook met kersverse vechters, zoals Ridley uit de Metroid-serie en Inkling uit de Splatoon-serie. De game ondersteunt verschillende controllers, waaronder Nintendo GameCube-controllers (origineel of vernieuwd), Joy-Con, of de Nintendo Switch-Pro-controller. Met de Nintendo Switch kunnen spelers altijd en overal in de tafelstijl of handheldstijl spelen en zelfs online* gaan.

    Super Smash Bros. Ultimate combineert vele levels en nieuwe items met gameplay die geschikt is voor spelers van alle niveaus. Alle amiibo-figuurtjes uit de Super Smash Bros.-serie zijn compatibel met de game, en elk amiibo-figuurtje van vechters uit andere series zal ook worden ondersteund. Super Smash Bros. Ultimate zal naar verwachting op 7 december exclusief voor de Nintendo Switch worden uitgebracht. De game is ontwikkeld door Nintendo, Sora, Ltd., en BANDAI NAMCO Studios, onder leiding van Masahiro Sakurai.

    Nintendo heeft ook Fortnite aangekondigd, het Battle Royale-fenomeen van Epic Games. Deze game zal vanaf vandaag 23:00 uur verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen de game gratis** downloaden in de Nintendo eShop en hun kunsten vertonen in snoeiharde gevechten. De actie houdt nooit op in Fortnite voor de Nintendo Switch, waarin spelers altijd en overal samen kunnen bouwen en vechten. Speel samen met vrienden online in dezelfde kamer of over de hele wereld.*** Daarnaast houden wekelijkse updates en nieuwe spelstanden de game leuk en spannend voor zowel doorgewinterde Fortnite-spelers als nieuwkomers.

    Op de E3-stand deze week in het Los Angeles Convention Center geeft Nintendo bezoekers de kans om Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! te spelen, twee Pokémon-games die op 16 november voor de Nintendo Switch worden uitgebracht. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! bieden een compleet nieuwe Pokémon-ervaring, waarbij spelers met hun Pokémon-kameraad op avontuur gaan in de levendige Kanto-regio, nieuwe Pokémon ontdekken, gevechten aangaan en het plezier overal en altijd kunnen delen op één Nintendo Switch-systeem. Spelers kunnen zelfs Pokémon uit de Kanto-regio van de Pokémon GO-app naar de game overdragen. Deze games zijn een perfecte gelegenheid voor nieuwkomers om de Pokémon-serie te ontdekken, maar bieden ook genoeg vermaak en uitdaging voor Pokémon-fans van alle leeftijden. Je krijgt de mythische Pokémon Mew bij de Poké Ball Plus, een nieuwe controller die apart van de games wordt verkocht. De Poké Ball Plus bevat een analoge stick en knop die je kunt indrukken. Spelers kunnen de nieuwe games dus geheel met de nieuwe controller spelen als ze dat willen. Nintendo heeft ook twee bundels voor de games aangekondigd, waarbij spelers Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! samen met één Poké Ball Plus kopen.

    Andere aankomende items die zijn aangekondigd tijdens de Nintendo Direct zijn:

    Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass-bezitters krijgen ook toegang tot Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country dat op 14 september wordt uitgebracht. In deze nieuwe verhaalstand duiken spelers in de geschiedenis van Jin en de teloorgang van zijn thuis, Torna, dat 500 jaar voor de gebeurtenissen in Xenoblade Chronicles 2 bestond. Deze nieuwe verhaallijn zal ook als aparte, verpakte versie verkrijgbaar zijn vanaf 21 september.

    Super Mario Party: geïnspireerd door de bordspelachtige manier van spelen in Mario Party komt de geliefde serie naar de Nintendo Switch met nieuwe minigames en speelstijlen die gebruikmaken van de Joy-Con-controllers. Super Mario Party bevat functies als personagegebonden dobbelblokken waarmee spelers een nog betere strategie kunnen bedenken. Tot wel vier spelers**** krijgen om en om de beurt om te gooien, en ze racen over het speelbord op zoek naar sterren. In de Keetkamer kunnen twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar worden gekoppeld voor dubbele pret. De game komt uit op 5 oktober, net als de nieuwe, verstelbare Nintendo Switch-oplaadstandaard. Die is dus perfect voor multiplayerfeestjes in de tafelstijl.

    Fire Emblem: Three Houses : een nieuw deel in de Fire Emblem-serie komt in het voorjaar van 2019 voor het eerst naar de Nintendo Switch. De speler kan het hoofdpersonage vrij bewegen en met andere personages communiceren om relaties op te bouwen en waardevolle informatie te verzamelen op bepaalde punten in de game. Deze turn-based-RPG giet een nieuw strategisch sausje over gevechten met troepenformaties die individuele eenheden ondersteunen op het slagveld. Spelers leren drie hoofdpersonages kennen die een belangrijke rol spelen in het verhaal: Edelgard, Dimitri en Claude.

    DAEMON X MACHINA: een nieuwe, pijlsnelle actiegame van Kenichiro Tsukuda komt in 2019 naar de Nintendo Switch. Spelers kunnen een scala aan opdrachten aannemen in een volledig aanpasbaar pak om de vijand koste wat kost tegen te houden. Ze hebben de beschikking over een arsenaal aan wapens, kunnen meer krijgen van neergeknalde vijanden, en kunnen heel snel van wapen wisselen om de perfecte strategie tegen elke dreiging te hebben.

    Overcooked! 2: de kookgekte komt terug in dit vervolg van Team17 en Ghost Town Games met nog meer recepten, personages, keukens en coöp-chaos. Bak, gril, of braad met maximaal drie andere spelers in de draadloze lokale**** of de online*-spelstanden. Red de wereld van culinaire catastrofes als deze krankzinnige game op 7 augustus wordt uitgebracht.

    Killer Queen Black: geheel opnieuw ontworpen komt deze veelgeprezen arcadegame, die een multiplayerhit**** werd, naar de Nintendo Switch. Spelers kunnen op een slak springen, bessen verzamelen of de vijandelijke koningin proberen te verslaan om de overwinning in de wacht te slepen in Killer Queen Black van Liquid Bit en Bumblebear Games. De game komt voor het eerst later dit jaar uit op de Nintendo Switch.

    Hollow Knight: dwaal door de prachtige, handgetekende en mysterieuze landschappen van een vergeten koninkrijk in Hollow Knight van Team Cherry, een actie-avontuur vol meeslepende gevechten en griezelige geheimen. Hollow Knight voor de Nintendo Switch bevat ook de nieuwe items, gebieden, personages en eindbazen van de net uitgebrachte contentbundels, die nu allemaal verkrijgbaar zijn.

    OCTOPATH TRAVELER: spelers kunnen nog een glimp opvangen van het komende fantasiemeesterwerk van Square Enix als de proloogdemo** van Octopath Traveler vanaf 14 juni verkrijgbaar is in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch. Speel de demo en draag je opgeslagen gegevens over naar de volledige game zodra je deze hebt gekocht. Daarin kunnen spelers de avonturen van elk van de acht avonturiers beleven en de wereld van Orsterra ontdekken. Octopath Traveler staat op de planning voor 13 juli.

    Er komen meer fantastische games in 2018, waaronder EA Sports FIFA 19 van Electronic Arts, Monster Hunter Generations Ultimate van Capcom, Dragon Ball FighterZ en Dark Souls: Remastered van BANDAI NAMCO Entertainment, Wolfenstein II: The New Colossus van Bethesda Softworks, en Starlink: Battle for Atlas van Ubisoft, dat personages en content bevat van de Star Fox-franchise van Nintendo die exclusief zijn voor de Nintendo Switch-versie van de game.

    Om de E3 2018 goed te vieren krijgen spelers in de Nintendo eShop korting op diverse games die bepaalde vechters in Super Smash Bros. Ultimate wereldberoemd hebben gemaakt. Daarnaast zullen ook andere games voor de Nintendo Switch en de verschillende Nintendo 3DS-systemen in de aanbieding komen. De sale begint op donderdag 14 juni om 15:00 uur en loopt tot donderdag 21 juni om 23:59 uur. De volledige line-up zal bekendgemaakt worden op donderdag 14 juni om 15:00 uur. Alle games kunnen direct worden gekocht om te downloaden via de website*****, of in de Nintendo eShop.

    Zoals altijd kun je onze officiële E3-website tijdens de show in de gaten houden om op de hoogte te blijven van alle E3-updates van Nintendo, waaronder vandaag de finale van de Super Smash Bros. Invitational 2018 en de beslissende ronde van het Splatoon 2-wereldkampioenschap, en superveel gamedetails tijdens Nintendo Treehouse Live | E3 2018.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    **Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

    ***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Aankopen in de app zijn mogelijk.

    ****Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

    *****Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

    Meer informatie:

    Super Smash Bros.-website http://www.smashbros.com

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo Switch op Facebook: https://www.facebook.com/NintendoSwitch

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/NintendoBelgie

    Super Smash Bros. op Facebook: https://www.facebook.com/SmashBros

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo België op Instagram https://instagram.com/nintendoBE