• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe informatie over de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice die in september uitkomt


    08-05-2018

    H2x1_NSwitch_NintendoSwitchOnline_B.jpg

    De aankomende betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice is een betaalbare, veelzijdige service waarmee gebruikers online kunnen spelen met Nintendo Switch-games. Leden kunnen ook toegang krijgen tot een groeiend aantal klassieke NES-games met toegevoegde onlinefuncties, veilig online back-ups maken van hun opgeslagen gegevens voor compatibele games en een smartphone- en tablet-app gebruiken om de online-ervaring voor bepaalde titels te verbeteren.

    Ga voor meer informatie over de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, inclusief prijzen, naar de geüpdatete Nintendo Switch Online-website.

    Opmerking: met de start van deze service zal online spelen niet langer gratis worden aangeboden.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen.