• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Werp een blik vooruit op 2024 met de Nintendo Switch!


    10-01-2024

    Werp een blik vooruit op 2024 met de Nintendo Switch!

    Wil je weten wat je te wachten staat in 2024? Bekijk dan eens een aantal van de games die dit jaar zijn aangekondigd voor release op de Nintendo Switch!

    Prince of Persia™: The Lost Crown – 18 januari

    2x1_NSwitch_PrinceOfPersiaTheLostCrown.jpg

    Duik in deze spannende actie-avonturenplatformgame in een mythologische Perzische wereld. Gebruik je tijdkrachten als Sargon terwijl je vecht en van platform naar platform springt voor dodelijke combo's. Versla vijanden en mythologische wezens die zijn aangetast door de tijd.

    Probeer de gratis demo

    Another Code: Recollection – 19 januari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Speur je een weg naar de waarheid in Another Code: Recollection. Los raadsels op, verzamel aanwijzingen en onderzoek wat er echt gebeurd is met de ouders van Ashley Mizuki Robins in dit spannende mysterieverhaal, dat zich uitstrekt over twee games die volledig zijn verbeterd voor de Nintendo Switch.

    Speel het eerste hoofdstuk vandaag nog met de gratis demo!

    Mario vs. Donkey Kong – 16 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    De eeuwenoude rivaliteit die ooit oplaaide op de Game Boy Advance, barst in februari opnieuw los in Mario vs. Donkey Kong. Geniet van gloednieuwe graphics en nieuwe coöp voor twee spelers terwijl je allerlei puzzels oplost en je platformvaardigheden test om de gestolen Mini-Mario's terug te krijgen van Donkey Kong.

    Unicorn Overlord – 8 maart

    Abonneer je op op
    YouTube

    Begin een koninklijk avontuur om je heerschappij te herstellen in deze tactische fantasy-RPG van de ontwikkelaars achter 13 Sentinels: Aegis Rim. Verken een levendige wereld en rekruteer een groots leger uit meer dan 60 unieke personages, van mensen en elfen tot enorme beesten en hemelse engelen.

    Meer informatie

    Princess Peach: Showtime! – 22 maart

    Abonneer je op op
    YouTube

    Prinses Peach stapt in de schijnwerpers in dit nieuwe actie-avontuur! Ga de strijd aan met een reeks theatrale transformaties, van zwaardvechter en banketbakker tot detective, kungfu-meester en meer, om de voorstelling te redden!

    Betreed het toneel

    Splatoon 3: DLC De Toren der Orde – Lente

    Abonneer je op op
    YouTube

    Versterk je vaardigheden als agent 8 terwijl je je omhoogwerkt door de Toren der Orde in deze downloadbare singleplayer-content voor Splatoon 3 die gemaakt is om keer op keer gespeeld te worden! De Toren der Orde-DLC is exclusief verkrijgbaar als onderdeel van de Splatoon 3-uitbreidingspas.

    Bekijk de uitbreidingspas

    Luigi’s Mansion 2 HD – Zomer

    Abonneer je op op
    YouTube

    Stof je Spookzuiger af en bereid je voor op Luigi’s Mansion 2 HD, een grafisch verbeterde versie van het Nintendo 3DS-avontuur met de angstvallige held. Ruim allerlei lastige spoken uit de weg op verschillende plekken in de Schaduwvallei, waaronder een voormalig plantenlaboratorium, een vervallen klokkenfabriek en andere akelige locaties.

    FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time – Zomer

    2x1_NSwitch_FantasyLifeITheGirlWhoStealsTime.jpg

    Kies wat voor leven je wilt leiden in FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time. Reis tussen het heden en het verleden terwijl je het opneemt tegen angstaanjagende monsters, nuttige materialen verzamelt en allerlei voorwerpen maakt om een onbewoond eiland te herstellen en tegelijkertijd talloze mysteries op te lossen.

    Paper Mario: The Thousand-Year Door – 2024

    Abonneer je op op
    YouTube

    De Nintendo GameCube-klassieker Paper Mario: The Thousand-Year Door keert met verbeterde graphics terug op de Nintendo Switch! Beleef het verhaal met Mario en zijn vrienden opnieuw in dit RPG-avontuur en ontdek de legendarische schat achter de Millenniumpoort.

    Meer informatie

    Another Crab's Treasure – 2024

    2x1_NSwitchDS_AnotherCrabsTreasure.jpg

    Ga op een epische schatzoektocht door een uitgestrekt onderwaterrijk om je in beslag genomen schelp terug te kopen in Another Crab’s Treasure. Speel als Kril de heremietkreeft en gebruik blikjes, bekers en allerlei ander afval om jezelf te verdedigen en terug te vechten met krachtige aanvallen die Umami-technieken worden genoemd.

    Let op: alle vermelde data zijn correct op het moment van publicatie.