Nintendo eShop

Download de nieuwste games

Je vindt de games niet alleen in de winkels, maar je kunt ook een selectie van de nieuwste Nintendo 3DS-games direct in de Nintendo eShop downloaden! Ga voor meer informatie naar onze pagina over de Nintendo eShop, of kijk op de pagina over het kopen van spellen.

CI7_3DSXL_NintendoeShop_3DSDownload.png

Nintendo 3DS-downloadsoftware

Nintendo 3DS-downloadsoftware kun je alleen in de Nintendo eShop kopen. In deze categorie vind je handige applicaties, indie-klassiekers en complete games. Sommige software is zelfs gratis!*

CI7_3DSXL_NintendoeShop_VirtualConsole.png

Virtual Console

Kun je je de goeie ouwe tijd nog herinneren? Met de Virtual Console-titels uit de Nintendo eShop beleef je de klassiekers voor de Game Boy en Game Boy Color opnieuw. (In de toekomst komen hier nog games van andere systemen bij.) Ga terug in de tijd met titels als Super Mario Land en Alleyway!

CI7_3DSXL_NintendoeShop_DSiWare.png

Nintendo DSiWare

Met je Nintendo 3DS-systeem kun je ook Nintendo DSiWare spelen. Dit zijn spannende en vernieuwende games en applicaties van Nintendo en onafhankelijke ontwikkelaars, die je direct op je systeem kunt downloaden.

* Je hebt een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.