• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Is de Game Boy Micro compatibel met buitenlandse hardware en software?

    Omdat de Game Boy Micro niet afhankelijk is van televisieregio's, is Europese Game Boy Micro-hardware compatibel met buitenlandse software en andersom.

    Toch moet worden benadrukt dat Nintendo of Europe en de winkels die Nintendo-producten verkopen verschillende bedrijven zijn en onafhankelijk van elkaar opereren. Om die reden kunnen we geen garantie geven voor producten die niet afkomstig zijn uit landen die lid zijn van de Europese Economische Ruimte.

    Normaal gesproken zijn spellen die gekocht worden op plaatsen waar Nederlands wordt gesproken voorzien van een Nederlandstalige handleiding.

    Als je met meerdere spelers een spel speelt via de Multi-Pak-mogelijkheid en het betreffende spel is speciaal ontworpen voor een specifiek land (waarbij bijvoorbeeld de teksten op je scherm in het Duits zijn), dient in alle betrokken systemen dezelfde versie van het spel zitten. Dat betekent dus dat alle spellen afkomstig moeten zijn uit hetzelfde land. Als dit niet het geval is, kunnen storingen bij het spelen optreden of zelfs het verlies van opgeslagen gegevens en dergelijke.