• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden

    Zorg dat je de meest recente systeemupdate hebt geïnstalleerd voordat je een software-update uitvoert. Ga naar het gedeelte 'Systeemupdates' voor meer informatie over systeemupdates.

    Om een software-update voor een Nintendo 3DS-titel uit te voeren moet je op je Nintendo 3DS-systeem een internetverbinding instellen en daarna het spel opstarten. Er verschijnt dan een bericht waarin je wordt gevraagd om naar de Nintendo eShop te gaan en de software-update te downloaden.

    Je kunt een software-update voor een spel ook uitvoeren door een QR Code te scannen die naast informatie over een specifieke software-update wordt getoond.

    Hoe scan je de QR Code?

    1. Houd in het HOME-menu de L- of R-knop ingedrukt om Nintendo 3DS Camera te starten.
    2. Raak het QR Code-pictogram op het touchscreen aan.
    3. Scan met de camera de juiste QR Code om de Nintendo eShop te openen. Vervolgens kun je daar de update downloaden.

    QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED.

    Belangrijk:

    Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

    De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

    Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

    Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.